Относно сим карта (за интернет) Karoq 2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- velll
- Гараж: Honda CRV 2.2 CDTI 2013
Skoda Karoq 2.0 TSI 4x4 Sportline
Здравейте. Някой ползва ли сим карта която да е само за колата. Очаквам Карок и ми предстои преподписване на договор с оператор та мисля едната от картите да е за колата... Обаче дали трябва да е е-сим или си има място за сим карта? И дали работи със всички оператори... Конкретно yettel ме интересува. Забравих да кажа че ще ползвам картата за интернет. И телефона като е свързан с блутут към колата дали ще работи едновременно с другата карта. Т.е. тел. за разговори а другата карта за интернет
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Не мисля, че ще ти се получи. Колата вече ще има сим към Cube Telecom. Можеш от там да си вземеш data пакет.