Продавам Skoda Octavia Combi IV 2023
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
левашкото пазарене на "купувача" не го коментирам , то е ясно, просто еуратек давали 2хил по-малко, тоя човек искал 1000лв надолу отдавна да съм се отървал от кола , която не ми е нужна и скоро ми идва другата ако става въпрос за 1-2хил лв вместо да я продавам месеци наред и да ъпвам обяви насам натам, защото цената пада и колата остарява, вноските по каско, ГО и т.н. си вървят
-
grumpy
- Гараж: В очакване
@DoH_KuXoT, да, назор съм, но си имам и принципи.
Колата я договорихме за 48 500 лв. и се разбрахме, че аз ще поема нотариуса, така че колата щеше да си му стъпи на 48 хил., кажи речи. Разбирате се, стискате си ръцете и всеки си държи на обещаното. Колко според теб е нормалната отстъпка от обявената цена, която се прави на място?!
Ако някой има въпроси по колата и/ли цената , моля, да продължи да пише в темата.
За всичко друго, мога на лично, защото няма нужда се спами излишно.
Лека вечер на всички.
Колата я договорихме за 48 500 лв. и се разбрахме, че аз ще поема нотариуса, така че колата щеше да си му стъпи на 48 хил., кажи речи. Разбирате се, стискате си ръцете и всеки си държи на обещаното. Колко според теб е нормалната отстъпка от обявената цена, която се прави на място?!
Той може и да не се кара, но плащанията по него си вървят.
Ако някой има въпроси по колата и/ли цената , моля, да продължи да пише в темата.
За всичко друго, мога на лично, защото няма нужда се спами излишно.
Лека вечер на всички.
Hope is the worst of all evils because it prolongs the torments of man.
-
grumpy
Добро утро,
цената на колата падна на абсолютния минимум - 47 000 лв.
В посоката на разсъждение на колегата @DoH_KuXoT
Обявата ще е валидна до 15.10.23 и ако не успея да я продам си остава за мен.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 9141807774
В момента е най-ниската цена в сайта за автомобилни продажби.
Ей това, не мога да разбера, 754 преглеждания за два дни, 8 абоната за промяна на цената и нито един не се обади да пита. При все, че бях сложил, че цената подлежи на коментар.
цената на колата падна на абсолютния минимум - 47 000 лв.
В посоката на разсъждение на колегата @DoH_KuXoT
Обявата ще е валидна до 15.10.23 и ако не успея да я продам си остава за мен.
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 9141807774
В момента е най-ниската цена в сайта за автомобилни продажби.
Ей това, не мога да разбера, 754 преглеждания за два дни, 8 абоната за промяна на цената и нито един не се обади да пита. При все, че бях сложил, че цената подлежи на коментар.
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Аз такава обява, с толкова промени в цената и в крайна сметка с толкова ниска цена бих я приел по друг начин - бих си помислил, че по-скоро модификацията има нещо, което не е ок. Например, че двг е слаб за купето. Или пък, че в нивото на оборудване липсват доста неща. Според мен я спри от продажба за някакво време или пък още сега си сложи нормална цена.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Ами тя ако беше автомат отдавна да е излетяла. Според мен това е най-голяма спънка и хората я добавят в любими защото е нова, но не се решават на такъв компромис. Успех с продажбата!
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Аз продължавам да не разбирам , ако Еуратек наистина ти дават 47хил защо продължаваш да си губиш времето с обяви ?
- Bucket
- Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
- Обратна връзка:
Разводнихме темата на колегата, но, малко разсъждения:
Успех с продажбата!
Какво значи ниска цена? Започват да си идват нещата по местата и хората искащи по 40к за 03 и С3 ще осъзнаят, че това няма как да стане, при положение, че цените на следващата генерация са такива.Erebus написа: 06.10.2023, 08:11:26 Аз такава обява, с толкова промени в цената и в крайна сметка с толкова ниска цена
Има огромен брой хора, които са с фенове на ръната кутия. На фона на скъпи ремонти, тежко обслужване и пълен блокаж на пътя при проблем, не разбирам тази полемика.
Успех с продажбата!
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @Bucket -
На по-старата ми "Octavia", с 5-степенна ръчна скоростна кутия, един Ден включих на 4-та скорост и повече не пожела да изключи. Без никакви видими признаци на Проблем. Ремонта е скъп и ми намериха 2-ра употреба скоростна кутия, която все още си Работи..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
grumpy,
Пазара се нормализира и колите се продават по-бавно, просто се настрой че ще е нужно повече време.
Мои познати с доста бутикови коли, които преди продаваха колите се за седмица - две сега с месеци не могат да ги продадат.
Пазара се нормализира и колите се продават по-бавно, просто се настрой че ще е нужно повече време.
Мои познати с доста бутикови коли, които преди продаваха колите се за седмица - две сега с месеци не могат да ги продадат.
-
silent
Лесно се купува трудно се продава. Българина като цяло си е бай Ганьовец -тъпак с претенции евтин на брашното скъп на триците. Два месеца си продавах колата с нулев интерес. Два месеца двама се обадиха. Да ,беше от най-скъпите на пазара, но първият който дойде и видя че е наистина истинска я отнесе веднага без да се пазари. Ако я бях пуснал по форумите лайките щяха да ме налазят веднага да ме питат за колко съм я купил, че не струва толкова пари че.какви убави коли се продавали по-евтино и т.н.
Колега направи си цената нормална и не я сваляй постоянно. Все ще се намери човек който да я оцени и купи срещат се и нормални хора все още на фона на многобройнитр философи многознайкоеци нищо не знещи. Дори кредит да вземеш ако си на зор пак ще си на плюс след като я продадеш на нормална цена а не на примоция.
Колега направи си цената нормална и не я сваляй постоянно. Все ще се намери човек който да я оцени и купи срещат се и нормални хора все още на фона на многобройнитр философи многознайкоеци нищо не знещи. Дори кредит да вземеш ако си на зор пак ще си на плюс след като я продадеш на нормална цена а не на примоция.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Според мен реши, къде ти е минимумът и го обяви, като твърда цена без коментари. Дори да ти се обадят мрънкачи им напомни, че цената не се коментира и е написано в обявата. Изтрий си обявата и си пусни нова с по-добри снимки, по-пълно описание и направи и видео. Остави обявата да седи и повече не я променяй. На фона на тоя скрап, който се внася, чисто нова кола да се обезценява толкова често няма смисъл. Махни го и това Спешно! звучи панически и безнадеждно на никой не му пука за положението ти клиента го интересува конкретната кола. Това със свалянето на обявата след някаква дата също няма да трогне никой, по-скоро вдъхва недоверие а по този начин гарантирано губиш клиента. Просто направи обявата така, че да отговаря на всички потенциални въпроси на бъдещият клиент. Освен това се и постави на мястото на бъдещият си клиент, който звъни в ЕТ да му дадат оферта за същата кола към ден днешен а след това решава дали да предпочете твоята на която си навъртял вече някакви километри, може да са мижави но просто не е нова. Дявола е в детайлите.
-
grumpy
Здравейте,
не знам към кого трябва да пиша, но, моля, темата да се заключи.
не знам към кого трябва да пиша, но, моля, темата да се заключи.