Трептене на плафоните в купето

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Цветомир Б-с

Шкода Новак

Мнение от Цветомир Б-с »

Привет! Тука от едно известно време ми прави впечатление,че като запалая колата(само първото палене) плафоните вътре умаляват като на импулси и след 3 минути започват да си светят нормално...се едно нещо им дърпа тока! Акомулатора е на 7 месеца и пали без грешка..дали е нормално и аз да не съм обърнал внимание или нещо ще здава фира?!? Някой имал ли е този проблем със супърб 2 3T4 2012 и да сподели то какво може да прави така!
и при отворени и затворени врати пак прежумват но само крушките в купето и тези долу на пода,всичко останало работи без роблем!
Аватар
sen7

Шкода Новак

Гараж: Superb II 2.0TDI 170k.c. DSG

Мнение от sen7 »

И при мен е така. Не знам нормално ли е. Като гледам няма спад на напрежението под 12.4 . Четох някъде, че електрониката била много чуствителна на крушките, но нямам идея нормално ли е.
Аватар
Us3rnam3d

Škoda Фен²

Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K

Мнение от Us3rnam3d »

Моята го правеше това, но след като смених акумулатора вече не го прави.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”