Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
shpeki написа: 25.12.2023, 18:21:22
Да не се окаже накрая, че говорите за кс на гумите и кс на двигател.
Ся се регнах да видя
Тоя е ебахти чобанина
Изтрил на Пеяка коментарите , отношението му е на мноооого “професионално” ниво
Качил е графики
Преди и след
Плача
Аз съм го виждал на живо...абе, анимационен герой, стартирал с алиекспрес, в интерес на истината се развива материално...идея си нямам как, не ме и интересува, но няма общо с тунер
Ето ви малко сиромашки тунинг на моята баница. Диното и ремапа бяха преди кулера (серийно нямаше)и конуса. Сложих и по-големи спирачки. Може и да я надуя тези дни до 1.4 бара, сега е Сток на 0.9.