@RAPTOR_84, мисля, че много добре знам за какво говориш : )
Подобоно чувство имах като правих тест драйв, същото горе долу имам и сега като пристигна моя и го карам.
Ще споделя и моето мнение, защото виждам, че други колеги имат различни предпочитания. А като гледам твоето усещане може да прилича на моето.
За мен Комфорт е тотално безполезен, а го пробвам от време на време точно по неравности. Просто колата се люлее прекалено много, до толкова, че много ме дразни. На нормалния режим доста по добре поема неравностите според мен. Да не говорим, че на комфорт през нещо като заспал полицай цялата се клати, дори при бавно преминаване.
@lys, аз лично много държах на DCC, а сега в практиката разбирам, че най вероятно не ми трябва
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
. Тука е много важно да вметна, че много зависи нормалното окачване на коя степен на DCC отговаря. Ако е на нормал, което ме съмнява, то тогава мога да кажа, че DCC не ми трябва. Обаче ми е останало в главата, че без DDC вози по-меко от DCC на стандартната настройка. Тука ще е добре някой запознат колега ако сподели.
Другото важно е как ще се кара колата. По хубав път с завои наистина спортния режим подобрява нещата. Аз лично идвам от друг тип кола и намирам нещо сбъркано в поведението и в завои дори на спорт като се кара по-бързо. Ама нормално, как и да погледнеш не изглежда като за тоя тип каране да е измислена тази кола.
Нещо, което малко ме дразни, са звуците, които супърба издава при преминаване през неравности. Не съм пробвал аз Kodiaq за да сравня. Много от неравностите дори да не се усещат с тялото, то определено се чуват с ушите. Ако го сравня с БМВ-то ми, което е със спортно окачване и си мислих, че е раздрънкано, то разликата е, че при него този звук започва да се чува при малко по-ниски скорости. Обаче в същото време е доста по слаб и не така дразнещ. Над определена скорост по неравности в Супърба просто започва супер силно да кънти. Все едно има нещо кухо в тая кола и ми побърква ушите

За сравнение и двете коли са с джанти 18 и двете с 2.5 бара налягане. БМВ-то дори е с по ниска гума.
Това ми е единственото нещо, което не харесвам в Шкодата. Не ми пречи и толкова, приел съм го и просто карам по бавно по такива места.
И като заключение мога да кажа, че на мен DDC-то ми е почти излишна опция, а си мислих, че ми е задължителна. Единствено понякога бих пускал спортен режим.