Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Фолио , ама никой не се навива да го сложи, понеже елемента е сложен. При мен е същото, ако има кой да препоръчате за Пловдив , ще е супер. Още по тъпото е, че решетката върви комплект с цялата броня, няма как да се свали освен да се счупи и да се запои. Хрома може да се махне, но решетката не.
Us3rnam3d написа: 29.03.2024, 19:46:29
решетката върви комплект с цялата броня, няма как да се свали освен да се счупи и да се запои. Хрома може да се махне, но решетката не.
Не съм сигурен, но нещо ми се върти в главата, че при фейслифта решетката не е заварена за бронята и може да се смени.
Утре ще се пробвам да я разглобя, но навсякъде в бришкода пише, че е с пластмасова заварка за бронята. Ако не е, супер- изобщо не бих се занимавал да я боядисвам, направо нова.
Обади се в ЕТ резервни части и те ще ти кажат. Мисля, че когато купувах черната рамка за решетката на О4 стана въпрос, че от О3 фейслифт решетката не е заварена.
Иначе, за да свалиш решетката, трябва да свалиш бронята. Аз бих проверил предварително, купувам си решетката и направо сменям.
Мерси, ще им звънна евентуално. Малко откраднах темата на колегата, но и на него ще му е полезно. Иначе относно хрома около въздуховодите - и при мен е така явно е имало някаква дефектна партида от тези два елемента. Коя година е колата?