Стефан е в Бургас. Още не съм снимал клипче, но и това ще стане. Иначе тук е идентично
Като цяло в рамките на половин час приключихме /използвам множествено число, въпреки че аз само гледах "умно"/. Единственият "проблем" е, че при по-продължително стоене на едно място, при спрял в колона автомобил, при допир на волана, не винаги възстановява следеното на предния автомобил и се налага ръчно да дръпнеш ръчката на АСС към теб, за да възстанови движението, но това и Стефан ме предупреди, че го прави понякога, а и на клипчето, ясно се вижда, че също се налага дърпане /ръчно активиране на АСС след престой на място/. Тук може някой, който е с включено ТА, като екстра при закупуване, да сподели дали и при него е така, но категорично мисля, че това не е проблем. По отношение на гаранцията, от представителството бяха категорични, че тази манипулация не се отразява на гаранцията, но ако се наложи ремонт, в следствие проблем в тези системи, ще бъде възстановен автомобилът в състоянието, в което е издаден от представителството ... съответно тази активация ще се наложи да бъде повторена. Естествено това го нямам писмено и сме в сферата на "една жена каза", така че всеки сам преценя дали да активира или не каквото и да е, като съответно поема и евентуалните отговорности от решението си. Аз за мен го бях решил ... изчетох, че в турция и чехия можело да се активира в представителството, но в нашите представителства не срещнах адекватна реакция, а и да ходя до чехия да активирам нещо ми се струва неразумно. Истината е, че когато Стефан активираше функциите, видях че всички опции са достъпни и заложени. Хардуерното оборудване е налице, но естествено като не си платил, чехите няма да ти цъкнат отметката на тази екстра и съответно ще си гризеш ноктите ходейки в представителствата да обясняваш "Що е то травъл асист и има ли почва у нас". В софия даже ме нахокаха, че такова нещо за пръв път били чували и че тази опция не била още измислена ....
![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
..... след този коментар, нямах желание да питам каквото и да било повече .... поне накарах служителя да отвори сайта на шкода и да види, че все пак има такава екстра .... думите след това бяха ... "щом не са го активирали, значи има защо..." и след това си тръгнах, защото рестрикциите в наказателния кодекс обективно възпрепядстваха по-нататъчната комуникация между нас
Доволен съм от това че активирах ТА и още веднъж ... респект към rts
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)