Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Щях да пиша и аз ама викам айде моята бензинка е стара и друга марка, но щеше да е 1:1 със Сами.
Плюс живота на катализатора е по-кратък (колко - не знам).
Първият въпрос при грешка е "На газ ли е" и после се очудват, че не е
...и колко в България правят тест на бутилките, както е по правило. Айде, ако е нова до 5-7г сигурно е малък риск, но карах навремето на 12г и я махнах от страх с тая бутилка.
Но пестенето си е сериозно, все си сам си "преценя"..
Бтв моля @admin да смени заглавието...не е "Октавиа" ами Супърб в обявата.
Всъщност за Октавиа ми е питането.
Въпросът е дали въпросната конфигурация е притеснителна по една или друга причина. Алтернативата е да си взема същата нова и аз ще държа да ѝ се сложи същата газова. Газифицирането за мен е задължително.
Разбира се тогава цената и условията ще са други като плюсове и минуси. Ако се съсредоточа над цена първо питам за въпросната конфигурация за колата в Белгия.
Благодаря за мненията!
Ама Лисица-Сан,
Объркваш дори хората, ако искат да ти отговорят.
Пуснал си Супърб 280ка...тоя двигател го няма 1:1 с Октавия.
За мен няма значение, ама си има специфики и някой може да ти отговори конкретно.
П.п. аз не бих се надявал да получа *тук* отговор от ползвал дълго подобна конфигурация...просто един или двама са писали в годините за газификация на TSI.
За газ, ще трябва да имаш още един майстор на който да разчиташ. Като започнат да се оправдават един с друг(този с газта и другият по поддръжката )ще ти побелее косата и ще си намразиш колата.
Новите бензинови автомобили са икономични.
До 20к км на година, си вземи един и не се занимавай с глупости. Минаваш ли над 20 на година, дизел.
Вярно не на ВАГ, но 2ст.
Аз пък като ползвател на газта над 100к на Маздата и никакви проблеми. Но е задължително кадърен монтаж, моята беше BRC и е чук. Prins са топ абсолютно също.
Никакви чекове, абсолютно безупречно прехвърляне газ/бензин и обратно.
Сега в някакво далечно бъдеще сигурно ще има последствия, но няма нищо вечно.
И аз карах 15-20к на година и не съжалявам. Следващата Мазда и тя бензин и на нея даже като втора кола и сложих газов инжекцион. Само Шкодилака няма
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
tsb, и двете ти Мазди на 95% са атмосферни, една от подписа ти дали даже не е MPI, не с директно впръскване. Там май по-лесно се слага. Досега не съм виждал примерно обява на SkyactivG на газ ( подозирам висока компресия и сложната технология ги спират ).
@fox-san, помня една тема имаше за 2.0 TSI и газ, но не мога да я намеря
Пусни една търсачка в темата за Интересни Шкоди на обява и в Superb III подраздела.