pepi написа: 06.11.2024, 14:22:21
Логиката е, че голяма част от хората тук са не просто кар юзъри, а и фенове и си обичат колите.
Аз това като цяло го разбирам, но тука идва и другия абсурд.
Айде преди години когато и колите бяха по качествени и по не толкова достъпни новите и тн, да хванеш някоя много запазена и да я пазиш.
Ама сега на тия какво им пазиш? То ни ламарината е ламарина, ни боята боя. Марката няма да я коментирам, не съм против нея по никакъв начин, но тия грижи са малко абсурдни за нея.От шоурума излизат някои бройки с недопустими качества на боята. И това хващаш да го фолираш и пазиш. Аз също си я пазя много моята, но в рамките на разумното за мен, което пак клони към някаква мания.
Цялата тая работа ми се струва по нормална ако ставаше въпрос да е преди 20г и да си набарал някакъв по рядък Мерцедес (примерно) много запазен, защото естествено нов тука почти никой не може да си позволи. Сега по улиците е пълно с нови премиуми, които и те са си масовка вече, дори на тях не виждам смисъл да се слага фолио и тн. Айде ако имаш някаква по спортна кола или по рядко изпълнение премиум с тези специалните и доста скъпи бои, там има какво да пазиш и ми се вижда ок.