През софтуера(тестера)в ЕТ.
Моя се беше ограничил(може нещо да са наляли при ТО и там да се е получил бъга).
Мисля че на всички автомобили им е заложено SPEED LIMIT 300 заводско.
През софтуера(тестера)в ЕТ.
Не, всички нормални са на 250.
Незнам за другите автомобили(останах с впечатление че при всички е 300),
Имаше кореспонденция по казуса с колата с Чехите .todor87 написа: 29.03.2025, 14:42:04 Сигурен съм обаче, че за да се вдигне, през тетера не става...за намаляне, мисля че също не става, ама може и да греша
Как ще е странно?! Това е най-яката тема, аз не спирам да го повтарям!
Ся разбрахте ли що не ще да мери с Драги бавняри
RAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 15:10:12 наличие на данните ,които се виждат в реално време,инженерите
Този е голям калпазанин значи, яко те е пуснал по пързалкатаRAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 15:10:12 Управителя ми каза че при наличие на данните ,които се виждат в реално време,инженерите казват какво трябва да се направи по колата.
Ами не е(човека излезе много отговорен) .
Колега,igeorgiev82 написа: 29.03.2025, 15:27:05 Знайш ли кога от Чехия ще се занимават да ти гледат колата в реално време....никога
Първо не крещя ПИЧ(подчертавам определени думи)!
Не съм те срещал в офиса
Готов си за приемчик в ЕуратекRAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 15:47:03 Тестера записва всичко със СЛЕДА ако не знаеш.
Кой кога и каво е правил или пипал по даден автомобил(ГАРАНЦИОНЕН)без значение в кой сервиз от страната.Всичко се води на отчетност при ЧЕХИТЕ и го виждат в реално време ако поискат
Учтив човек съм,а не като масовката тук.
..."като гледам си известен"...RAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 16:14:58 Първо не крещя ПИЧ(подчертавам определени думи)!
Второ не ЧЕТИ и не КОМЕНТИРАЙ мойта тема(не си изказал едно положително/полезно мнение)
Тия дето си чешете само езиците ПРОПУСКАЙТЕ смело!