Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
DonSkoda
680лв за цялата кола.
Само за предните стъкла и челното 400лв
Само за предните стъкла и челното 400лв
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Странно. Хич ли няма тониране на стъклата? Аз, хем съм с О2, не съм се чувствал така, както го описваш. А след като фолирах всичко без предния джам - винаги е ОК. Е, след като е била на слънце цял ден си е жега, но потеглям и свалям 2 джама за около минута - да излезе жегата и след т'ва, климатроника си се справя чудесено. Последно го профилактирах преди 5 години. Последните 3 дни е идеален в жегите.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Абсолютна гад е и при мен, и след като смених предното стъкло, ще слагам фолио. Дано има ефект ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
DonSkoda
Няма никакво. Или и да има нещо, то не работи.Вчера държах климатика на 18 градуса за 350км, и пак напича през стъклата. Вътре е хладно, но това което влиза през стъклата е все едно си на пряка слънчева светлина.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Това при Superb 4 ли?DonSkoda написа: 13.06.2025, 06:18:11 Вчера държах климатика на 18 градуса за 350км, и пак напича през стъклата.
-
DonSkoda
Не, в Октавия 3. Много е обла, и си напича от всякъде. Другата седмица я мятам да я оправят. Че хич не ми се продава, засега е първата кола която се задържа над 1 г при мен(2.5г и 45к км.), което е голям напредък ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
В Супърб 4, при 22 градуса ти тръгват сополите. Нивото на изолация, тройните стъкла и т.н си казват думата.
В Супърб 4, при 22 градуса ти тръгват сополите. Нивото на изолация, тройните стъкла и т.н си казват думата.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Какви са пък сега тези тройни стъкла? Троен стъклопакет
Изостанал съм нещо 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- NaskoG
- Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
now Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline
Окавията дойде със затъмнени задни, но бих сложил и на предното... Таблото така се напича, че като караш те лъха топлина и не е окей. Добре, че не е черна, че тогава е ад.. не знам колегите с панорамите как са. Имал съм кола с панорама, яко пече през нея, дори и при дръпната щора. Хората и там слагат фолио, че не се търпи иначе
-
DonSkoda
И моята О3 е със затъмнени задни фабрично. Момчето което ще я прави, ги гледа, и каза че не спират топлината. Затова реших да я правя цялата, не само предните.
-
DonSkoda
Взех колата. Беше стояла на слънце 2ч. Отчиташе 36 градуса. Обърна въздуха за няма и 5 минути.
Усещането при шофиране е съвсем друго. Не те напича зверски през стъклата. Според мен си заслужава инвестицията на 101%.
Усещането при шофиране е съвсем друго. Не те напича зверски през стъклата. Според мен си заслужава инвестицията на 101%.
- NaskoG
Кои стъкла затъмни, колега? Всичките без шофьорското и на пасажера страничните ли или и тях?DonSkoda написа: 17.06.2025, 17:44:02 Взех колата. Беше стояла на слънце 2ч. Отчиташе 36 градуса. Обърна въздуха за няма и 5 минути.
-
DonSkoda
Челното и предните са на 0%, само с фолио sun protect.
Задните странични и на багажника са със sun protect и на 30% затъмнение. На задната част се лепи директно върху заводското, и разликата е минимална, почти не доловима.
Мога да кажа, че комфорта при пътуване чувствително се подобри.
Задните странични и на багажника са със sun protect и на 30% затъмнение. На задната част се лепи директно върху заводското, и разликата е минимална, почти не доловима.
Мога да кажа, че комфорта при пътуване чувствително се подобри.
- NaskoG
Пичове, бърз въпрос. Понеже се оглеждам все още за октавия 3 150 коня дизел, видях една 2016г евро 6, а повечето са евро 5. Въпросът е всички евро 6 ли са с адблу?
-
DonSkoda
Не. След 2018 имат.
-
DonSkoda
След седмица със филиото по стъклата, мога да кажа че е втората най-разумна инвестиция в тази кола.
Разликата е гръм. На полуотоврен прозорец, тази част от седалката която не попада в "сянката" на стъклото, направо пари при допир. Другата част е съвсем леко топла. Климатика се усеща много добре, и това в градски условия. Навън ще е още по-добре.
За първи път ми се налага да намалявам вентилатора, че става доста хладно.
Разликата е гръм. На полуотоврен прозорец, тази част от седалката която не попада в "сянката" на стъклото, направо пари при допир. Другата част е съвсем леко топла. Климатика се усеща много добре, и това в градски условия. Навън ще е още по-добре.
За първи път ми се налага да намалявам вентилатора, че става доста хладно.