колко да е сериен ....
VW
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
VW
Честита и само на хубави места да ви заведе! Изглежда двойник на моята, но аз съм с големия plug-in и без матричните фарове. Доста детски болести оправиха, включително и софтуерни в последно време. Дано и да е с новия софтуер, които излезе миналия месец - казват, че много неща са оправили при него! Сподели дали успяваш с двата ключа да станеш primary user. При мен не става, явно е част от детските болести.lunatic написа: 01.07.2025, 19:02:34След точно 8 месеца чакане Тигуанчето пристигна и днес си го взех
![]()
Първите впечатления са добри, но ще трябва време да посвикна...
-
lunatic
- Гараж: VW Tiguan III 1.5 eTSI DSG
(ex. Skoda Octavia 3 1.4 TSI MT)
VW
Благодаря за пожеланията.
И аз много се надявам да няма софтуерни грешки, че миналата година много ги плюеха в международните фейсбук групи на модела.
Да, с двата ключа успях да се регистрирам като primary user.
И аз много се надявам да няма софтуерни грешки, че миналата година много ги плюеха в международните фейсбук групи на модела.
Да, с двата ключа успях да се регистрирам като primary user.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
VW
То грубо казано от миналата година няма основен ъпдейт, който да работи и да е инсталиран по колите. Всички проблеми си продължават при хората. По-скоро имаше някакъв OTA ъпдейт, който чисти грешката като се появи. Поне при мен от няколко месеца излиза грешка и веднага изчезва - сякаш нещо се рестартира без да гасиш колата.
За кратко пуснаха версия PV90 на софтуера някъде около Март тази година, но блокира колите при ъпдейта и го спряха месец по-късно. Немците се оплакваха, че със седмици не могат да им оправят колите след като ги блокираха. Но дори и с успех при ъпгрейда, грешките си останаха. Та общо взето нищо не оправи, даже влоши нещата.
Поне трябва да си прескочил детските болести като грешно окабеляване на парктроника, скърцащите огледала, дрънкащото табло, проблемните с лумбалната подпора, сензора под шофьорската седалка, матричните фарове... всички тези са оправени до колкото знам!
Аз съм и направил малко над 5000 km. За момента съм страшно очарован що за кола е, макар и с изскачащите от време на време грешки (включително и с ел. мотора при мен). Трябва да седна някой ден да напиша впечатления.
За кратко пуснаха версия PV90 на софтуера някъде около Март тази година, но блокира колите при ъпдейта и го спряха месец по-късно. Немците се оплакваха, че със седмици не могат да им оправят колите след като ги блокираха. Но дори и с успех при ъпгрейда, грешките си останаха. Та общо взето нищо не оправи, даже влоши нещата.
Поне трябва да си прескочил детските болести като грешно окабеляване на парктроника, скърцащите огледала, дрънкащото табло, проблемните с лумбалната подпора, сензора под шофьорската седалка, матричните фарове... всички тези са оправени до колкото знам!
Аз съм и направил малко над 5000 km. За момента съм страшно очарован що за кола е, макар и с изскачащите от време на време грешки (включително и с ел. мотора при мен). Трябва да седна някой ден да напиша впечатления.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
-
Ispanska muha
VW
Здравейте!
След като станах собственик на Пасат 2011 фейслифт комби 2.0 тди, три месеца по-късно ми светна лампата, за да проверя ляв къс фар. Предният собственик е поставил диоди Nakamoto, и левия не е изгаснал напълно, но се вижда, че свети по-слабо от десния. Някой имал ли е такива (публикувам снимка)?

След като станах собственик на Пасат 2011 фейслифт комби 2.0 тди, три месеца по-късно ми светна лампата, за да проверя ляв къс фар. Предният собственик е поставил диоди Nakamoto, и левия не е изгаснал напълно, но се вижда, че свети по-слабо от десния. Някой имал ли е такива (публикувам снимка)?

- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
VW
Дошло им е времето. Ако искаш нови драсни на лично 
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Ispanska muha
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
VW
-
JMJ
VW
Колеги, привет! Днес случайно забелязах, че на Голфа десните дневни светли светят по-слабо от левите, гасих фаровете, включих къси, дълги, габарити - без промяна. Отидох в VW там малко се зачуди, но каза, че ще проверят евентуално буксите на фара, в края на месеца ще сменям първото масло и тогава ще погледнат и за светлините. Та, някой да е имал подобен проблем и как е отстранен със смяна на фар или софтуерно решение евентуално? 

- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
VW
Ограденото в червено ли е проблема или така го е "хванал" апарата. Това от горе е светловод и се ползва от мигачите и дневните. Ако мигачите са силни, а дневните там са слаби - вероятно проблема е в зацапан или прегорял в началото светловод. Може да се смени модула за дневните, но много е вероятно той да е здрав, а LED-овете му да се "прегорили" светловода. Модула за дневните в основните светлини е заедно с тях.JMJ написа: 06.08.2025, 12:37:26 Днес случайно забелязах, че на Голфа десните дневни светли светят по-слабо от левите,

След точно 8 месеца чакане Тигуанчето пристигна и днес си го взех