Здравейте,
наскоро се сдобих със Скала 2025 Монте Карло Плюс, 1,5 автоматик. За момента съм доста впечатлен за кола в ниския клас.
Има няколко екстри които липсват (а аз обичам да си изпипвам нещата, може би се вманиачавам винаги)
Искам да попитам, имате ли представа дали се предлага в представителство да бъдат добавени такива, като например изкачащите предпазителите на ръба на вратата (съжалявам не знам как се наричат).
Доколкото разбрах, за адаптивен темпомат само извънгаранционно може да бъде добавен със софтуер и хардуер.
Към момента поръчах оригинални аксесоари, за стойка на телефон в чашата, задна конзола за съхранение на задните седалки и кошче.
Ще се радвам да споделите мнение!
Благодаря!
Škoda Scala - добавяне на екстри в гаранция
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
sabion
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не може
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Това на кодияка го има, предполагам и супърба (не съм сигурен), но го няма дори като опция за карок. Та какво остава за скала. Честно казано, на теория добре звучи, но на практика е по ангажиращо да не ги изкъртиш при качване слизане, товаренеsabion написа: 12.09.2025, 09:14:52 Искам да попитам, имате ли представа дали се предлага в представителство да бъдат добавени такива, като например изкачащите предпазителите на ръба на вратата (съжалявам не знам как се наричат).
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
-
tahumbata_2
Предпазител за врати няма шанс, има едни китайски уплътнения за ръбове, но стоят перманентно и са много грозни като цяло.
Адаптивен темпомат как пък няма в Монте Карло плюс не знам?? Дори във фабията ми има дето не е плюс? Можеш да сложиш като мине гаранцията иначе я губиш.
От аксесоарите лично аз най-ценя всесезонните гумирани стелки - просто топ, както и постелката за под детско столче ако имаш малки деца. И може ни стойка за таблет/телефон на гърба на предните седалки пак заради децата. На Фабията също и сложих оригинално фолио за заден бъмпер при багажника, за да не се драска отгоре бъмперът като се товари и разтоварва. Предполагам и за Скала го има.
Адаптивен темпомат как пък няма в Монте Карло плюс не знам?? Дори във фабията ми има дето не е плюс? Можеш да сложиш като мине гаранцията иначе я губиш.
От аксесоарите лично аз най-ценя всесезонните гумирани стелки - просто топ, както и постелката за под детско столче ако имаш малки деца. И може ни стойка за таблет/телефон на гърба на предните седалки пак заради децата. На Фабията също и сложих оригинално фолио за заден бъмпер при багажника, за да не се драска отгоре бъмперът като се товари и разтоварва. Предполагам и за Скала го има.
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M