Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Ама той се продава и на литър и на 5 литра, звъниш им и си поръчваш колкото ти трябва.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Сега като писа, открих и 5 литра, но 1 литър не откривам. И в сайта им не пише да има 1 литър. Освен ако някой местно тук не си го разлива в шишета!
Но пък за сметка на това има и 19 кг туба.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Както и да е, като стигна до поръчка ще им звънна да видим дали имат 1 литър.
Но пък за сметка на това има и 19 кг туба.
Както и да е, като стигна до поръчка ще им звънна да видим дали имат 1 литър.
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
Някой да има промокод за detailingbg.com?
Харесах си 2 четки за джанти - дълга и къса.
Харесах си 2 четки за джанти - дълга и къса.
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Колеги, препоръчайте ми добър препарат за поддържане на интериор, като табло, пластмаси и т.н. без кожа.
-
nitroverfs
Interior Cleaner Purifier от линията Mafra Maniac
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Koch chemie top star. Матов и антистатичен ефект. На fresso интериорния дресинг е със същия ефект. А да си пръскаш и да си забърсваш optimum ONR в стандартна концентрация, става за всяка една повърхност на автомобила.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- i_popov
- Гараж: Superb III L&K, 2.0 TSI, EA888.4
Аз редовно с ONR и два пъти в годината с Gold Standard.
- ViktorDunev
- Гараж: Супърб Комби L&K 2,0 TSI / 140 kW / 190 к.c.,
Привет, използвах продуктите на Gtechniq Leather Guard и Matt Dash за почистване и поддръжка на кожения салон и таблото. Вече са на привършване и сега съм се спрял на следната комбинация KOCH CHEMIE pol star и KOCH CHEMIE LEATHER star, ще се радвам ако някои ги е използвал да сподели мнение.
Остава ми да избера нещо за таблото и пластмасовите елементи?
Остава ми да избера нещо за таблото и пластмасовите елементи?
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
Имам ги, но още не съм ги ползвал. Но само хубави отзиви виждам в интернет (тубата). Сигурно другата седмица ще ги изтествам. За пластмасите/гумирани повърхности взех Top Star и чисти перфектно. Гумената ми стелка в багажника стана като нова (фабрично)ViktorDunev написа: 22.02.2026, 17:15:26 Вече са на привършване и сега съм се спрял на следната комбинация KOCH CHEMIE pol star и KOCH CHEMIE LEATHER star, ще се радвам ако някои ги е използвал да сподели мнение.
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Привет колеги,
Тия дни ще правя хубаво на колелото

Имам 10% ваучер за отстъпка Kushev detailing, който подарявам. От към препарати за колата съм зареден до горе за две години напред и не се очаква да зареждам пак. Който иска да ми пише на лично.
FIFO - first in first out
Тия дни ще правя хубаво на колелото

Имам 10% ваучер за отстъпка Kushev detailing, който подарявам. От към препарати за колата съм зареден до горе за две години напред и не се очаква да зареждам пак. Който иска да ми пише на лично.
FIFO - first in first out
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Ваучерът е запазен вече за колега.
Поздрави!
Поздрави!
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- Steels
- Гараж: VW Arteon SB 280кс
-
nitroverfs
С тип waterspot препарат, например Gyeon q2m WaterSpot или Gteqnic w9 waterspot remover 
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
Вчера за около 2 часа на подбалканския избих сумати мушици. По едно време се чуваха като дъжд.... пук пук пук...
Сутринта на автомивката пробвах за сефте Бъг Аут.

Не е някакъв мега агресивен, но върши работа. Напръсках броня, фарове, огледала, предното стъкло беше оле мале, изчахах 1 ~ 2 минути и изплакнах. Почти всичко падна. После си измих колата, както обикновено.
Сутринта на автомивката пробвах за сефте Бъг Аут.

Не е някакъв мега агресивен, но върши работа. Напръсках броня, фарове, огледала, предното стъкло беше оле мале, изчахах 1 ~ 2 минути и изплакнах. Почти всичко падна. После си измих колата, както обикновено.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
При високи температури (или при директно слънце в клетката за миене) винаги леко намокряй бронята преди да пръскаш Буби Аут-а. Иначе съхне за секунди и после остават петна, които нямат миене. Аз си нося пулверизатор с вода, напръсквам леко бронята (ако се налага и капака), за да се охлади малко, след което пръскам буби аут-а. Лошото му е, че много се пени и ако искаш само един детайл да пръснеш, и в последствие изплакнеш, става сложно. Иначе върши страхотна работа - измивал ми е неведнъж предниците на колите тогава, когато не се е виждал оригиналният цвят на боята