Преди

След

Колега, имам същата със същия проблем. Кляка много при натоварване. Поръчал съм нови оригинални пружини от Еуратек, но явно няма да помогне. Необходимо ли е след повдигането да се регулира DCC, фарове, камери или други системи? Само отзад ли повдигна, отпред не? БлагодаряDoH_KuXoT написа: 15.01.2026, 16:44:56 Една форумна красавица, възвърна нормалния си вид , задни пружини сменени с чисто нови оригинални, резултата не е задоволителен, наложи се да се сложат и подложки 3 см и нещата си дойдоха по местата, готова за пътуване и пренасяне на мноооого багаж![]()
преди
След
![]()
Може да се повдигне и отпред и отзад според нуждите. Предните подложки са метални с височини 20, 25 или 30мм в комплект с всичко необходимо за монтаж. Задните са 20,25,30,35 и 40мм като опции. Цената на предни е 80евро за комплект , задни са 60 евро за комплект. Не е нужна калибрация на окачването , реално с повдигането на увисналата задна част на автомобила връщате автомобила в заводската си стойкаgavmav написа: 21.07.2026, 10:36:34 Колега, имам същата със същия проблем. Кляка много при натоварване. Поръчал съм нови оригинални пружини от Еуратек, но явно няма да помогне. Необходимо ли е след повдигането да се регулира DCC, фарове, камери или други системи? Само отзад ли повдигна, отпред не? Благодаря