To голямо каранеbega4kata написа: 28.12.2025, 18:48:05 з се чудя сега почивните дни, каква работа да си намеря да сляза до града и къде да отидем да се разходим за да го карам.
Иди извън града, покарай го 4-5 часа- 200-300+ км.....

. Лъжат се. Има балами. Основно фусти. Моя колежка си взе подобен. Чисто нов. GLC 300 coupe. Бензин 2.0 Майлд хибрид. 255 от ДВГто плюс 23 коня мисля че беше. Готов наличен. Черен е нейният. Дамски джип е това както и да го погледна. На Въпросната колежка разбирането и за коли е на ниво , каква е новата Ти кола? Ами зелена. Първо я излъгаха с един нов джип роувър. Две години тази кола не излезе от гаранционните сервизи. Ужасен боклук. Пищиса се колежката и едвам с огромни загуби продаде роувъра обратно на дилъра. Яко и го нацепиха. Сега от Мерца пък я излъгаха и доста пари и прибраха. Отървала ги е от налична джипка. Поне за момента е здрава колата, но е умряла. Ама тя си го кара 70-80 и изглежда е доволна. Ходи и.Sawyer написа: 28.12.2025, 14:52:47 Ако човек иска SUV с двулитров мотор, нямам идея защо би платил тая цена

Съгласен съм, че всяка кола има собствен характер. Въпросът е доколко едно GLC 200 може да покаже същия характер като, да речем, GLC 450d като твоето и да оправдае това, че струва много повече пари от Kodiaq RSbega4kata написа: 28.12.2025, 18:48:05 Защото усещането при шофиране на този модел на Мерцедес, НЯМА НИЩО ОБЩО с шифирането на БМВ и нещо от ВАГ групатa

Возията си е возия. Ако е с премиум пакет което включва и допълнителната пяна и стъклата, ще е също приятна при нормално шофиране.Sawyer написа: 29.12.2025, 21:35:35 Съгласен съм, че всяка кола има собствен характер. Въпросът е доколко едно GLC 200 може да покаже същия характер като, да речем, GLC 450d като твоето и да оправдае това, че струва много повече пари от Kodiaq

. Не само женски ги прави. Педалски също. Въобще двамата с Миляка напълно се провалихте. Безобразие.bega4kata написа: 29.12.2025, 22:28:50 Абе и бая ГЛЕ, ГЛС и S class се карат от мацки с дебели джуки.
И това женски ли ги прави?
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)