Бях писал отдавна, че ми е интересна Fabia 130 лимитираната серия и като я видях и в конфигуратора на ЕТ, от конфигурация стана на поръчка и я чакаме реално същата, но 177к.с. и с 18-ките джанти
И в тази връзка колкото и да не ни се иска, ще трябва да се разделим с текущата Fabia, която реално е чисто нова, ама буквално, и затова пиша и тук ако някой проявява интерес, ще направя специална отстъпка от 300 EUR за съфорумници от цената в допълнение към всичко, описано в обявата.
Самата обява с детайлно описание можете да видите тук:
https://www.mobile.bg/obiava-1176846464 ... -evo2-7dsg
Eто пак някои снимки, всичките са необработени, само регистрационният номер е премахнат.

Можете да ме търсите на телефона от обявата или да пишете на ЛС - ще гледам да отговарям максимално бързо.
Уверявам ви, че автомобилът е поддържан безкомпромисно и е в техническо състояние и външен вид като тези от автосалоните на ЕТ, само че наличен веднага, с платени всякакви досадни такси и с пълен пакет от екстри, за които чакахме реално точно 10 месеца да се набавят, за да може да се произведе и достави по начина, по който го искахме.