Викам на жената, дай да седнем в колата, че ме тегли шкембето надолу, може и да полегна, едвам стоя от толкова погълнати благини. Смъкваме се в паркинга и оп - две изненади в едно.
Първата - някой минал и ни препикал.....така де, украсил ни със визитка:
Втората - четири Шкоди спряни срещу нашата:
Не ми отне много време да разконспирирам, че колите са на Емо, Стуци и Ники Ковърдейл, само за ОК3-ката не бях сигурен на кой е, предположих само, оказа се после, че не съм сбъркал - колегата ТТодоров. Е няма да си ходим, какво като сме преяли, тука са видни членове на клуба, закичили са Викито с клубна визитка, качваме се обратно горе да се видим. Преди това щракнахме няколко пъти, за смях
Жената на чуждо :
Ей тука, отдолу, под ембелмата се крие сърце на огнедишащ звяр:
Качихме се обратно при Шкодите, намерихме се с колегите, отидохме на офроуд полигона, тръгна сладка приказка. Разбрахме, че Стуци ни е закичил с визитката, Емо каза, че не се решавал да оставя от тях по чужди коли, ама Стуци действа радикално, няма спирка за него, щом трябва да се приобщават членове към клуба. С колегата ТТодоров и прекрасната му щерка разгледахме някои екстри по нашата Октавия, и там яко лаф тръгна. Накрая жена ми, която в един момент зачезна мистериозно, се появи с един куп нови блузи и решихме да оставим смелчаците, чакащи за тест драйв, да чакат търпеливо, а ние да се прибираме и да си починем от обеда.

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)