Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 29.01.2026, 22:22:54
Щото са Чайна.
Явно са по чайна от чайната.
Мойте също са от бай китаец.
Нищо не е пререждано по инсталацията,а всичко свети.Ако е прекодирана,може там да е усрано нещо.
За силовата част… и на мен ми се струва редно първо да питаш дали ще ти направят колата,после да редиш хардуер и да казваш,че те ще я правят.
Че доста категорично го заяви в предишно мнение,да няма разочаровани накрая
Audirulzz написа: 30.01.2026, 10:47:59
Явно са по чайна от чайната.
Мойте също са от бай китаец.
Нищо не е пререждано по инсталацията,а всичко свети.Ако е прекодирана,може там да е усрано нещо.
За силовата част… и на мен ми се струва редно първо да питаш дали ще ти направят колата,после да редиш хардуер и да казваш,че те ще я правят.
Че доста категорично го заяви в предишно мнение,да няма разочаровани накрая
За парите си фаровете са много хубави, малките габарити не са драма, ще ги оправим. По другия въпрос - нямам отговор засега, чакам, няма да бързам. Междувременно насред зимата взех това...много ми харесват и пред цената на втора трета ръка оригинална джанта 18ка за 2х повече пари, тези ги предпочетох. марка Aluett, които мязат на Томасон-и..
Започна да й се чува гласът...досега звучеше като на бащата 1.4 tsi-то.. заспа. Малко по стар модел рейсинглайн, който се търкаляше из гаража. Имах и по нов, но го дадох на Петришки. Мислех че ше го сложа за 10 мин. Това бяха най дългите 10 минути..
Единият стоп имсше пукнато ръбче, та нсмерох направо два "нови", че даже и фолирани. Оставих фолиото, хареса ми.
Последния път като ходих при @JORDITO, гепих и две форумни табели.
Последно промяна от NaskoG на 06.02.2026, 09:54:03, променено общо 1 път.
NaskoG написа: 06.02.2026, 09:43:54
Малко по стар модел рейсинглайн
Точно щях да питам откъде го изкопа този интейк с това старо лого.
Иначе направиш ли го веднъж, следващия път нещата се случват много по-бързо!
С кой филтър е интейка?
Сега се загледах в нещо..това маркуче, което влизаше в кутията на въздушния филтър, не достига до мястото, където стърчи щуцера от интейка? Не се е осветкала досега, но не мисля, че трябва да виси така. Откъде мога да взема такъв маркуч и да го удължа, за да достигне?
Това ли е оригиналния / оем?
По спомени моят мисля, че беше доста по-дълъг и стигаше до филтъра, но трябва да проверя. Мисля, че имаше "комплект за обслужване" на интейка, но и това трябва да проверя.
Последно промяна от neshtoZabavno на 06.02.2026, 13:32:13, променено общо 1 път.
Че той си стига без проблеми. Трябва просто да го прекараш през правилното място, че така там отпред мисля (се е замотал покрай другите), че трябва да се върне малко назад и така.
Моят интейк е от първите! Нямам никакви проблеми.
Аз имам точно този интейк. С този филтър. Всъщност няколко филтъра имам и ги пера. Всяка година по време на обслужването при Самуил сменяме филтъра. Маркучът си стига без проблем.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
neshtoZabavno написа: 06.02.2026, 13:29:13
Това ли е оригиналния / оем?
По спомени моят мисля, че беше доста по-дълъг и стигаше до филтъра, но трябва да проверя. Мисля, че имаше "комплект за обслужване" на интейка, но и това трябва да проверя.
Не знам дали в оригиналният, но както и да го пънех, все идваше къс. За 5 мин минах през първите авточасти до офиса, нов маркуч, заспа.
La Furia Roja написа: 06.02.2026, 18:52:55
Аз имам точно този интейк. С този филтър. Всъщност няколко филтъра имам и ги пера. Всяка година по време на обслужването при Самуил сменяме филтъра. Маркучът си стига без проблем
Мисля са си взема памучния. Този се чисти мега гадно и все остава едно усещане, че е непочистен. Памучният като че ли по лесно се чисти и омаслява после.