Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Подобно на това устройство, се свързва към Автомобила по метода букса в букса, без абсолютно никакво преправяне по електрическата инсталация и чрез натискане на бутона за активиране/дезактивиране на системата "Start/Stop" се настройва така, че след всяко "Start"-иране на Автомобила, имитира натискане на бутона за деактивиране на "Start/Stop"-Системата.
tuningmania написа: 15.03.2026, 14:28:26
Подобно на това устройство, се свързва към Автомобила по метода букса в букса, без абсолютно никакво преправяне по електрическата инсталация и чрез натискане на бутона за активиране/дезактивиране на системата "Start/Stop" се настройва така, че след всяко "Start"-иране на Автомобила, имитира натискане на бутона за деактивиране на "Start/Stop"-Системата.
И този кабел къде ще се завре тук , както и при мен старт/стоп се изключва от инфотеймънта. Най добрият начин за активиране и деактивиране на някакви функции е да имаш одис до информация директно от производителя и още куп неща всичко на дилърско ниво!
crossmania337 написа: 22.03.2026, 11:25:57
Тествах ускорението на VRS. Ако на някой му е интересно какви времена дава от 0-100 и 100-200: https://postimg.cc/QKdRDLf2
Супер е.
Нещо много важно, което трябва да се отбележи!
Аз късно и скоро го разбрах
Ако мериш 100-200 и тръгнеш от 70-80 да даваш газ, ще даде по слабо и то не с малко 100-200, отколкото ако стартираш от място. По големите специалисти в меренията може да обяснят някои неща.
Явно някакси колкото по ранен е първоначалния устрем, толкова по се засилва и нагоре.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 23.03.2026, 09:27:43
Ако мериш 100-200 и тръгнеш от 70-80 да даваш газ, ще даде по слабо и то не с малко време 100-200, отколкото ако стартираш от място.
. То това е ясно. Меренето 100-200 е адекватно когато тръгнеш от 100. Не предварително да си се засилил. Тези времена които ги правихме и правим са нереални , аз също тръгвах от 60 , а мерих 100-200 . Реално единственото ми истинско време е било 60-160. Всичките стотачки нагоре са фейк. Същата е ситуацията при всички форумни бегачи. Не съм виждал някой да стартира от 100.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ами не се бях сетил че може да има чак такава разлика.
Викам си ще дам газ от 80 и ще меря 100-200.
Обаче ако меря 100-200 и тръгна от място, брутална разлика
Бах маааму, тъп съм
Може при ръчките да не оказва чак такава разлика, защото нали връщаш газта, натискаш съединител, сменяш предавка, пак пускаш съед-л и подаваш пак газ....., но при автомата не връща почти газта и се получава огромна разлика. Аз нямам ръчка да го пробвам вече тоя номер
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 23.03.2026, 13:16:46
Аз нямам ръчка да го пробвам вече тоя номер
. Недей вече нищо да пробваш. Няма смисъл Спрял си отдавна с този твоя бял трактор. Аз също повече нищо няма да меря. ДВГта да мерим е срамно вече. Идва електрикът, Наказва , Унижава и Заминава.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Вашето мерене беше едно време , сега нещата се променят с всеки изминал ден и си е напълно нормално, Сами търси спокойствието и тихият лукс други като мен кръвта им ври и кипи , искат високи обороти и шум, електрика това няма как да го пресъздаде. С напредване на годините всеки по различен начин го удря тока, затова сме различни
Здравейте RS колеги!
Как чувствате вибрациите на кодиака?
Когато го взех лятото бях удивен колко по-приятна са направили возията, спрямо тестовите бройки, дори и с 20ки.
8000 км по-късно имам леки вибрации във волана и в кръста и ми съсипва преживяването
Ходил съм 5 пъти на баланс и няма оправия. Качих зимните гуми с 19ки джанти на Хънтър - едната даде отклонение - смениха гумата -> сега се чувстват по-слабо, но все още има вибрации. Сложих оригиналните летни с оригиналните джанти - пак през хънтъра - перфектни на хартия -> пак вибрации. Ходих дори по магистрала Европа като най-нова и равна - усеща се нервност и във волана и в седалката. След 130 горната жапка даже почва да скърца. На южната дъга в локалното до Порше я оставям с 10 и чувствам клатене... Изглежда като да са гуми/джанти, но според Хънтъра са супер...
Забелязали ли сте промяна във возията при вас?
Bobofdol написа: 26.03.2026, 21:45:36
Забелязали ли сте промяна във возията при вас?
При мен няма нищо. 5.5к км. Даже с 200+ не се усеща нищо. Пробвай в Еуратек. Запиши едно видео, ако е видимо/чува се и им го покажи. За технически съвети има доста колеги тук, които могат да дадат съвет. Успех!