Каросерийни ремонти в Еуратек

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
tinchev54

Шкода Новак

Мнение от tinchev54 »

Здравейте,

Не открих актуално инфо по темата, затова правя нова тема. Ако има, може да я изтриете. Скоро оставих колата за ремонт на калник и броня по Каско в Еуратек Дружба и сега виждам на приложението, че колата изобщо не е при тях а на друго място. Каросерийните ремонти не се ли правят при тях?

Какво да очаквам? Справят ли се добре с боята?
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

А къде са я закарали? Вероятно в ТДК сервиз в Обеля или във Ветек в Надежда.
Аз за други техни подизпълнители за София не знам.
tinchev54

Шкода Новак

Мнение от tinchev54 »

Според приложението ето тук: https://maps.app.goo.gl/nMXF64PThDaUEitDA?g_st=it

Изображение
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Мнение от FaKeR »

Ха, явно ЕТ Дружба работят с други сервизи. Цитираните от мен работят с ЕТ Надежда със сигурност, явно всяко представителство само си решава с кого да работи, не е централизирано.
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Мнение от oggie »

Зуумнах малко и колата ти най-вероятно е в Автосервиз P&R-6. Виж тази тема съвсем наскоро бях в същото положение, като теб но във Варна viewtopic.php?t=101&start=2055. В крайна сметка боята я направиха при сглобяването си оставиха ръцете. Поне MySkoda върши работа.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

tinchev54 написа: 10.05.2024, 11:29:33 Не открих актуално инфо по темата
В темата "Еуратек" е дискутирано многократно, че колите се правят от външни подизпълнители.
Аватар
albertf

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI

Мнение от albertf »

Здравейте, търся мнение за каросерийни ремеонти в ЕТ Пловдив? Вчера говорих по телефона със сервиза и казаха, че Понеделник до обяд събират колите и Петък (или по-рано) колите са готови за вземане.
Има ли колеги, които са ползвали услугите на ЕТ Пловдив за каросериини ремонти и по-конкретно боя на детайли по автокаско? Кой/кои подизпълнителни ползват? [smilie=search.gif]
Всеки отзив ще ми бъде полезен, тъй като за първи път ми се налага да правя подобен ремонт на детайли на гаранционен автомобил. :)
Аватар
spaldingrs

Škoda Фен²

Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017

Мнение от spaldingrs »

albertf написа: 07.04.2026, 10:04:00 каросерийни ремеонти в ЕТ Пловдив
Здравей, аз съм ползвал такива услуги септември миналата година. Записаният ден ми беше понеделник, че ми бяха казали 4-5 дни. Имах преден ляв калник за смяна с веждата, както и двете врати като лявата е разглобявана, че ръба в долната част беше за възстановяване. По приложението видях, че колата се прави в сервиз "Калоферов" - пътят за Бресник. Колата в четвъртък на обед, се "движеше" към ЕТ. Принципно можеше и в четвъртък да я взема, но исках да ми проверят някои неща и остана за петък. Изключително съм доволен от свършената работа.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Аватар
Stoyanov

Škoda Фен²

Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.

Мнение от Stoyanov »

albertf написа: 07.04.2026, 10:04:00 Има ли колеги, които са ползвали услугите на ЕТ Пловдив за каросериини ремонти и по-конкретно боя на детайли по автокаско? Кой/кои подизпълнителни ползват?
Февруари месец на мен също ми боядисаха задната броня. Нямам представа къде точно ги правят, но оставих колата вторник и я взех петък.
Никакви забележки нямам откъм работа, доволен съм.
Изображение
tinchev54

Шкода Новак

Мнение от tinchev54 »

Пак ми предстои да "оправя" няколко визуални забележки. Кой от двата сервиза препоръчвате? Подизпълнителите на Надежда или на Дружба са по-добри? Също имам и предно стъкло за смяна, тъй като ме удари камък на магистралата и се спука точно в центъра. Предстои да го заведа, защото е прясно (буквално вчера го спуках и затова питам за информация), но в кой от двата сервиза препоръчвате да го сменя? Надежда или Дружба?
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Мнение от DoH_KuXoT »

А Вие кой препоръчвате като вече минал по веригата ? Че така малко имам нужда питам, оправям си проблема всичко точно , като имам нужда ще питам пак...
tinchev54

Шкода Новак

Мнение от tinchev54 »

Ами аз от ремонта в дружбенския подизпълнител не съм доволен (не знам как се казва и къде е била), минало е година и половина някъде и се надраска лака в сравнение с останалата част от колата. Възможно е и защото останалата част е с керамика (и тази беше преди да ме блъснат и да се наложи пребоядисване на заден ляв калник). Може и да е нажулено от слизане/качване в гаража, тъй като е тясно и често се отърквам с дрехите, но пак съм го завел като щета.

Питам конкретно за прозореца има ли значение кой сервиз ще избера? И този ремонт ли се прави от подизпълнители? Реално правят ли изобщо нещо в Еуратек или всичко е аутсорснато и само сменят масла?
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Мнение от FaKeR »

Според мен за гаранционни (или такива с клауза доверен сервиз) автомобили те правят механиката, подизпълнителие правят тенекиите и боята.
Аватар
albertf

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI

Мнение от albertf »

Миналата седмица оставих колата си - О4 за боя на 3 детайла в ЕТ Пловдив Карловско шосе. В Петък получих колата си с множество забележки:
- Предна броня, забележките са едни малки прашинки по боята, които са релефни и са като наслоена боя на едно място. Приемчикът, който прие колата, каза, че ще се обади за нов час и да оставя колата отново.
- Пластмасова лайсна на предна броня, имаше драскотини. Драскотините са си там, все е едно не са ги пипали. Приемчикът, каза, че нещо са нагрявали, но явно не са успели да премахнат драскотините. Каза, че ще поръчат нова лайсна за тяхна сметка.
- Пасажерска дръжка, имаше ожулено от отворена врата в моята дръжка. Драскотината е премахната, но се е появила друга бяла точка по дръжката. Приемчикът вдига рамене и каза, че с полиране ще я оправят... [smilie=hunter.gif]

Не съм доволен от услугата. Колата е правена в сервиз "Калоферов" - остави ли са си ръцете на автомобил, който до момента не беше влизал в сервиз, освен за обслужване.
Не знам какво да правя сега и как да очаквам да отстранят забележките по "новобоядисаните" детайли ... Очаквам да се обадят и да дадат повече информация.
Примчикът не искаше да подписваме приемно-предавателен протокол, докато не отстранят забележките. Помолих да подпишем такъв протокол и вътре да впишем забележките по ремонтираните детайли. Подписахме и сега чакам ... [smilie=hunter.gif]

Има ли други колеги, които при приемането на автомобила си са констатирали забележки и какви бяха последващите ви действия?
Неудобството при мен, е че пътувам от село около Пазарджик до Пловдив. Ако поискам заместващ автомобил докато отстраняват забележките, дали ще ми откажат? [smilie=search.gif]
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До @albertf - Голяма резил. Ей за това изтръпвам като чуя Български Авто-Бояджия. Ако изобщо предлагат заместващ Автомобил, ще искат заплащане..
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”