Здравей, от кои си по доволен и кои ръждясват по-бързо въпреки,че и двете имат покрите против ръжда не вярвм да върши чудеса.Но се колебая Brembo Xtra или Zimmermann Sport Coat ZЦецоNOL написа: 08.09.2022, 22:32:50За последните 6 месеца съм оборудвал доста сериозни коли с
BREMBO Xtra
Zimmermann Sport
Говорим за засилени шкоди до А8-ци.
Много е важно и какви ще са накладките освен дисковете.
А още по-важно е с тях да се смени и спирачната течност с маняшка такава грубо казано.
Да се дадат 1500лв за комплект хубави дискове и накладки и да се остави течност кипяла няколко години обезсмисля инвестицията.
Поздрави
Препоръчайте марка дискове и накладки
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
azsx
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Цимерман и те са Ок , но не знам с какви накладки ще се комбинират.
Съотношение цена/качество - Брембо екстра сета е ТОП.
Съотношение цена/качество - Брембо екстра сета е ТОП.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Аз карам с Брембо Екстра. Дискове и накладки на 2години и около 26-30000км към момента. Нямам никакви оплаквания, ръжда не съм видял