Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 19.06.2026, 19:55:37
За мен колата трябва да се направи с хубави материали и да издържа дълго. Минимум 10+г.
Това смяна на коли на 3-5г. и телефони на 1- 2 е пълна простотия. Това е толкова вредно за планетата, но винаги ще се намери някой педераски Китаец,
Трябва , обаче изискванията са да има поне 70-80% рециклируеми материали и затова всичко е ЛЕШ, не само китайци, всичко.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ЦецоNOL написа: 21.06.2026, 10:43:41
Трябва , обаче изискванията са да има поне 70-80% рециклируеми материали и затова всичко е ЛЕШ, не само китайци, всичко.
Чак толкова не!
Новите регламенти в ЕС:
"В рамките на следващите 6 години пластмасите в новите превозни средства ще трябва да съдържат поне 15% рециклирани материали, а след 10 години – минимум 25%.
Освен това минимум 20% от рециклираната пластмаса трябва да идва от материали, които са взети от бракувани автомобили или употребявани части. Законът позволява в бъдеще да бъде въведено подобно изискване и за алуминий, стомана, магнезий и други критични материали. Тяхното въвеждане ще бъде определяно съобразно резултатите от предстоящи проучвания и анализи."
mariyan написа: 24.06.2026, 16:52:09
Доста масов стана Brooklyn. Би ми било трудно да избера между двата.
Миналата година ходих да си поръчвам коректор за една малка драскотина на предната броня и се оказа,че нямат и не може да се поръча.Минимум правеха боя 500 мл,която беше доста пари.Оказа се ,че имат 15 - се разновидности на бетоновото сиво според различните серии,а аз си мислих,че всички са еднакви.Пратиха ме при приемчика на каросериините ремонти.Добре,че предният ден са правили със същата боя и им е останало та ми напълниха една кутиика от дъвки и ми дадоха и тампончета за боята та си свърших работата.Не ми взеха пари при положение,че един коректор струваше към 160 лв.Това в Ауто Бавария.Нищо,че колата е купувана от Бова.