Струва ли си vRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ostavime
- Гараж: Deville
Струва ли си vRS
Да си взема ли един такъв Кодиак? Чудя се за Сюпърба 265 к.с. или Кодиака. Кодиака отзад не ме кефи много, сюпърбата пък съвсем. Иначе СУВ-ти си е кеф, щото си е височко. Място за всичко и всички. Двигател хубав, бензин... какво да го мисля. Тъка гледам ги хвалят. Май го бива.
- ЦецоNOL
- Гараж: ***
- Обратна връзка:
Струва ли си vRS
При мен Дилема няма щом говорим за Супърб, където все още няма VRS модификация.
С две ръце за Кодито VRS.
Oсвен това манията по съвовете скоро няма да приключи и в съчетание с VRS ще има по-голяма стойност след време.
За парите си - получаваш най-много от целият сегмент на Шкода Автомобили.
С две ръце за Кодито VRS.
Oсвен това манията по съвовете скоро няма да приключи и в съчетание с VRS ще има по-голяма стойност след време.
За парите си - получаваш най-много от целият сегмент на Шкода Автомобили.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Аз не знам друга марка да предлага такова съотношение цена/качество/екстри/конеЦецоNOL написа: 21.06.2026, 11:08:46 За парите си - получаваш най-много от целият сегмент на Шкода Автомобили.
Много рс-ки се накупиха тази година. Само през януари бяха 150+.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Струва ли си vRS
От моята камбанария +1 за Супърб спортлайн.
Все още не мога да разбера СУВ модата.
Ако човек ходи по планини, къмпинги, чукари и зимата по ски курорти, да. Иначе тази концепция с високото за ежедневието е малко безсмислена.
Все още не мога да разбера СУВ модата.
Ако човек ходи по планини, къмпинги, чукари и зимата по ски курорти, да. Иначе тази концепция с високото за ежедневието е малко безсмислена.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Мен СУВ овете никога не са ме кефили. Предпочитам седани .
Бих взел супърб без съмнение, освен ако гаража не е къс. Супърбът е по- дълъг.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
СУВовете се купуваха основно за жените и любовниците на мутрите и оттогава се карат основно от жени....![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бих взел супърб без съмнение, освен ако гаража не е къс. Супърбът е по- дълъг.
СУВовете се купуваха основно за жените и любовниците на мутрите и оттогава се карат основно от жени....
- Kiko
- Гараж: Служебна Dacia Duster
Струва ли си vRS
Зависи къде живееш. За Европа - Superb 265, за българската реалност - Kodiak RS.
На морето колите са най-бързи!
- ostavime
- Гараж: Deville
Струва ли си vRS
Вътре ми харесва повече от колкото външно. Това е странно. Скоро май няма да има фейслифт. Да чака човек, ама... 2-3 години докато го пипнат... много е.
Да, за тия пари няма какво да се мисли. Двигател, пространство, комфорт (до някъде).
Колко най-малки може да са зимните гуми, за да пуснат с апаратите?
Да, за тия пари няма какво да се мисли. Двигател, пространство, комфорт (до някъде).
Колко най-малки може да са зимните гуми, за да пуснат с апаратите?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Усещанията са съвсем различни. Суперб и Кодияк.
Аз съм трърдо за Кодияк заради насраните ни пътища.
А иначе кой както го кефи.
Някои предпочитат леката кола, други по-на височко да сядат. Уважавам и двете мнения
Аз съм трърдо за Кодияк заради насраните ни пътища.
А иначе кой както го кефи.
Някои предпочитат леката кола, други по-на височко да сядат. Уважавам и двете мнения
Последно промяна от bega4kata на 21.06.2026, 17:33:24, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Струва ли си vRS
Шефа ми си взе Кодиак Спортлайн, покара го 1 година и така и не го хареса откъм возия. А с DCC беше, 20" джанти.... и го смени за Супърб Л&К. И двата с 2.0 дизел 200 коня. Ами казва, че Супърба вози много по добре.
Но който си е харесал бордюрче, що па не![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Но който си е харесал бордюрче, що па не
- dr_rado
- Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5
Струва ли си vRS
Колега, ние бяхме пред подобна дилема. Бих казал, че и двата автомобила отвътре са много удобни и просторни. Не зная дали си сядал в тях,обаче. Там разликата е огромна. Супърбът е лимузина, но е много по-нисък. Имах предния модел и бих казал, че дупките не са чак такъв проблем .Кодиакът като СУВ ти дава предимството да не се притесняваш от по-високи легнали полицаи, тротоари (при паркиране напречно), както и като навали сняг и трябва да минеш през по-дълбок коловоз например. Въпрос на лично предпочитане и прагматичност. Затова избрахме Кодиак. Преди това имахме Волво XC90 на въздух. Коди-то сега е с DCC и не мога да кажа, че намирам разлика. Предполагам, че Супърб може да вози една идея по-комфортно като лимузина.
П.С.Ако за теб е от значение - СУВ-ът дава по-висока позиция, което в някои случаи също носи предимство. Успех в избора!
П.С.Ако за теб е от значение - СУВ-ът дава по-висока позиция, което в някои случаи също носи предимство. Успех в избора!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Струва ли си vRS
това е така
GUNTER SERVICE

- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Струва ли си vRS
Аз заглеждам и двата модела за потенциална смяна на Октавийката след година-две, но и аз не мога да реша кое от двете. Нашите пътища и това, че клоня към 50-те ми казват Кодияк РС ама пък си харесвам седаните. Суперба дори и Спортлайн като го видя отзад колко е зле без накрайници и ми се повдига. Отделно лично ми е и безсмислено дълъг та не знам. Кодияк РС има ли DCC? Не го виждам в офертата включен а и го няма като екстра за разлика от Суперба.
- Kiko
- Гараж: Служебна Dacia Duster
Струва ли си vRS
Включено е в стандартното оборудване.
Едва когато завършиш конфигурацията, можеш да видиш всички "екстри" на колата, които идват от завода според нивото на оборудване:

Някой има ли идея как работи системата против алкохол? Как засича, че си пил? При 0.01 ли не дава на колата да запали или според законите в държавата?

Едва когато завършиш конфигурацията, можеш да видиш всички "екстри" на колата, които идват от завода според нивото на оборудване:

Някой има ли идея как работи системата против алкохол? Как засича, че си пил? При 0.01 ли не дава на колата да запали или според законите в държавата?

Последно промяна от Kiko на 21.06.2026, 18:41:14, променено общо 1 път.
На морето колите са най-бързи!
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Супърб скаут не е ли вариант ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Струва ли си vRS
Отдавна не съм го виждал да се предлага у нас, даже не знам последния има ли такава модификация?