Смяна на запалка с USB - Октавия 3

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
ВладиславСТ

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавия 3 скаут дизел 2016

Мнение от ВладиславСТ »

Здравейте, колеги

Отскоро съм собственик на скаут 184 коня 2016 . Гледах, търсих не успях да намеря от къде да започна да зазкачам за да стигна до подмяна на запалката на колата с USB.
Знам, че е незначителна тема, но все пак това ме интересува на този етап.
Колата е на доста километри, но е обслузжвана само в Шкода ... та кога колата става "кенеф" според вас ? :) ... понеже четох, че уж била зле колата ...

Поздрави :)
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: vRS Challenge 2.0 TSI
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Не знам, какво значи да подмениш запалката с USB, но можеш да боднеш в гнездото едно такова и си капитан:

Изображение

Относно "кенефа" и километрите - субективно е, няма как да се прецени от 2 написани реда. Нещо снимки, ала-бала...
Аватар
ВладиславСТ

Шкода Новак

Мнение от ВладиславСТ »

Благодаря за отговора, но искам такова нещо да сложа
Изображение
От към пепелника ли се започва с разглабянето или от скоростния лост, автоматик в случая ...
xektop

Škoda Ентусиаст

Гараж: Kia Ceed SW 1.5 T-GDI 7 DTC GT LINE
Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE

Мнение от xektop »

ВладиславСТ написа: 22.06.2026, 22:45:27 От към пепелника ли се започва с разглабянето или от скоростния лост, автоматик в случая ...
Колега, погледни тук: viewtopic.php?t=825&start=480
Аватар
ВладиславСТ

Шкода Новак

Мнение от ВладиславСТ »

Благодаря, колега :)
Струва ми се, че е изрязвано а за отзад не съм гледал, но е идея ... мисля, че това е отговора .. https://www.google.com/search?q=skoda+o ... 5l_6E,st:0
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”