Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И да допълня:
Колата е на 7000км. и нищо не скърцаше резонираше,пукаше,пълна тишина.
Радиото го слушах на положение на копчето 1,пт 2 нагоре много вряка
Поздравления и за Хюндай,че дават такъв тест драйв.Така човек наистина може да добие реална представа за колата.За 20-30мин.,дори и 1 час.няма как да стане
Евала, че дават такъв тест драйв въпреки, че не ми е понятно как става това
Иначе самата кола и мен ме кефи, не съм сигурен дали бих я разглеждал като потенциална покупка. По скоро не.
Ти май имаше опит с тесла. Как би я съпоставил? Те и цените трябва да им са близки.
Точно такъв Айоник 5, който си тествал поръчах за служебна кола. Трябва да пристигне края на Юли или началото на Август. 800V архитектура на батерията натежа пред ИД4. Шкодата ще отива за продажба.
Гениално е това с уикенд теста. Наистина можеш да усетиш какво е да живееш с колата, аз след такъв се навих в крайна сметка. Дори аз я взех петък следобед и я върнах понеделник сутрин.
igeorgiev82 написа: 28.06.2026, 23:12:39
градско и то Model 3,а тя няма общо с Айоник 5
Да, Джунипъра е по-съпоставим, но като цяло усещането от марката може би.
alexinchains написа: 29.06.2026, 08:27:36
аз след такъв се навих в крайна сметка.
Евала! Това с уикенд теста определено ще работи : ) Ще взема повече да гледам за тия хюндаи и аз. Като цяло съм ги отписал заради някакви проблеми, които имат, което не знам дали е валидно за последните им версии.