DSG Придърпване при трета

Модел Kodiaq - 7-местен SUV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
70d0r

Шкода Новак

Гараж: Kodiaq 2.0TDI 200hp 4x4

Мнение от 70d0r »

Здравейте, от известно време при ускорение и преминаване 2-3 скорост и при спиране 4-3 скорост не се случва плавно, а с леко като придърпване.

Автомобилът е Kodiaq I 2023, 200кс 2.0TDI 4x4. На 30000 км е.

Не е особено осезаемо и се чудя да я водя ли на сервиз или да изчакам.

Някой имал ли е подобен проблем?
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

нормално е
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Mystery

Шкода Новак

Мнение от Mystery »

И при мен е така. Имам същата Шкода като твоята, само че 2022г. Вече дали е нормално или не нека някой по-запознат да каже.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL TDI
Обратна връзка:

Мнение от димон »

Зависи от маниера на каране, и при мен е така.
Мога да я карам да рита, мога и мазно. :)
Ами то все едно обикновена кутия и зависи как ще отпуснеш и колко дълго съединителя.
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка

Мнение от Karykoff »

Това приложимо ли е за модели след 2020 г. и има ли смисъл да се прави?

Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Казва ли ти някой... от 5-6 години насам вече нищо не е сигурно, колата не е твоя, води си собствен живот. Толкоз софтуерни тъпотии има вътре и непрекъснато и сипват нови и нови...

Може и да става, може и да не става, а може и да стане за малко и после пак да си прави каквото си реши.
Бееееее.....
Аватар
Steels

Шкода Новак

Гараж: VW Arteon SB 280кс

Мнение от Steels »

В немската група за Артеон, един потребител е напрвил ъп на кутията с последният наличен ъпдейт във Vw и казва, че няма вече това досадно придръпване на 2 към 3та и обратната. С едно малко изключение кутията е DQ500, но не знам точно колко са различни. Аз бях ходил до Vw ама първо ми казаха, че задължително искат 2ч диагностика на колата, т.е да я покарат,което се заплаща и вече ако се наложи по тяхна преценка щели да я ъпнат. Така и не се навих на нещо такова и си карам колата. Това иначе е мнението на потребителят.
"VW hat hat nach über einem Jahr Wartezeit endlich das Software Update für DSG (Version 3708) draufgespielt. DQ500 Arteon R. Seitdem kein Ruckeln mehr."
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kodiaq”