Проблем с рестартиране на Infotainment System Amundsen Superb 3

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Мичев

Škoda Фен²

Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG

Мнение от Мичев »

todo1 написа: 20.06.2026, 10:14:17 От около 2 седмици ми излиза съобщение за наличен ъпдейт.
Пусках го поне 5-6 пъти, дава съобщение за успешна инсталация и на другия ден пак ме пита дали да ъпдейтва.
Съпърб 3, AMUNDSEN медия.
И на мен ми излиза (2 пъти го видях), но не ми изглежда да е свързано с медиата а по-скоро звучи като нещо свързано с андроид ауто. Опитай да си обновиш приложенията на телефона или просто му тегли един рестарт. Забелязавам че, например Самсунг си инсталира някакви негови си неща без да ме уведомява напоследък и това го разбирам само ако си рестартирам телефона.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL TDI
Обратна връзка:

Мнение от димон »

Опс
todo1

Шкода Новак

Гараж: SKODA SUPERB III Combi
2.0 TSI 190 к.с. DSG7

Мнение от todo1 »

Lemi_ написа: 20.06.2026, 12:17:52 Според мен няма трикове. Явно се нуждае от добра връзка и да изтегли всички необходими файлове. Накрая ще инсталира всичко необходимо без намеса от водача .
За състоянието на процеса можете да проверите наличните уведомления. [smilie=thank_you2.gif]
Изображение
Къде в менюто са тези уведомления?!?
Аватар
Lemi_

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.

Мнение от Lemi_ »

Пробвайте да отворите "МЕНЮ" и след това изтеглете от горния край на дисплея.
I ask you to judge me by the enemies I have made
todo1

Шкода Новак

2.0 TSI 190 к.с. DSG7

Мнение от todo1 »

Даа, намерих го и нямах никакви нотификации...
Аватар
Lemi_

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.

Мнение от Lemi_ »

Актуализация по въздуха
Функционални ограничения и условия за актуализиране
Шкода Кънект
Актуализациите „по въздуха“ се изпращат до автомобила чрез услугата Škoda Connect: онлайн системна актуализация . Актуализация „по въздуха“ може да бъде доставена до автомобила само ако:

• Мрежово покритие – тъй като актуализациите „Over-the-Air“ се доставят до вашия автомобил чрез услугите Škoda Connect, покритието на клетъчната мрежа е от съществено значение за успешната актуализация. Ако мрежовата връзка стане ограничена след стартиране на процеса, актуализацията ще бъде автоматично възобновена, след като мрежовата връзка стане отново налична. Можете да проверите силата на сигнала на вашия автомобил на главния дисплей на инфотейнмънт системата.

• Онлайн режимът е активиран (ВКЛ.) в настройките за поверителност (Меню -> Потребители -> Настройки). Когато автомобилът ви работи, уверете се, че светлината на SOS модула в конзолата над главата ви свети зелено. Ако е така, това означава, че автомобилът ви е „онлайн“ и може да комуникира със сървърите на Škoda.

• Батерията е заредена поне на 50% .

Заключване
Превозното средство не може да се управлява.

Потребителят трябва да напусне превозното средство и да го заключи , за да започне инсталацията:

• Ако автомобилът не бъде заключен в рамките на десет минути след натискане на бутона „Инсталиране“, актуализацията няма да бъде завършена.
• Ако автомобилът бъде приближен отново и отключен, той трябва да бъде заключен отново в рамките на две минути, в противен случай актуализацията няма да бъде завършена. Същото важи и ако е активирана функцията за автоматично отключване на автомобила при засечено приближаване на ключа.

Заключването/отключването на автомобила с KESSY е деактивирано , дистанционното (централно) управление остава функционално през целия процес.

Защитното заключване няма да бъде активирано (вратите все още могат да се отварят отвътре).

Комфортното отваряне е деактивирано (централното заключване ще се отключи, но прозорците ще останат затворени).

Функцията „Прибиране/Излизане от дома“ няма да се активира (всички светлини ще останат изключени).

Алармата е деактивирана , светодиодът на вратите продължава да мига (докато контролният блок на вратата не се актуализира).
I ask you to judge me by the enemies I have made
Аватар
ViktorDunev

Шкода Новак

Гараж: Супърб Комби L&K 2,0 TSI / 140 kW / 190 к.c.,

Мнение от ViktorDunev »

При мен е същата ситуация от последните 2-3 седмици, почти всеки ден има актуализация, която завършва успешно. Това е снимка от днес.
Изображение
todo1

Шкода Новак

2.0 TSI 190 к.с. DSG7

Мнение от todo1 »

Тоя ъпдейт при мен не иска да мине и това е.
Всеки ден излиза, пускам го, уж се инсталира и на другия ден пак...
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”