от фланците е

Това е от ремапа на колата, освен от маслото. Ако няма ремап ще държи 106-108 ,защото така си е по мап.
Благодаря, 50 tdi mild hybrid, 3.0 tdi 286 коня.
Благодаря, мен също цветът ме грабна, както и компетишън салонът. Ходих до Германия да я купя. Самолет, рент а кар 200 км, видях я, платих я ( след като вече я бях капарирал, разбира се) и със самолета наобратно. За 12 часа свърших цялата работа. От търговец я взех. Понеже беше с надрана дясна страна, не исках да я карам на ход, за да не ми направят проблем в Австрия, че е ударена, я оставих в автокъщата и я докраха на автовоз след 2 седмици.Kiko написа: 04.07.2026, 12:23:04 Колата е много красива - страхотен цвят. От къде е закупена? България или Германия

Октавията и на хартия и на практика къса А4ката. Ако аудито е ремапнато, ще са на некъв бесен кантар. А4 обаче се усеща по-умерено, не е толкова нервна, а тоя автомат за мен е на светлинни години от това DSG- много по адекватно поведние, няма го това подскачане от предавка на предавка- шкодата или те изтрелва напред с чупене на врата или е мега мудна. Zf- а знае какво искаш всеки един момент- натискаш я, сваля предавки и те изтрелва за изпреварване, но ако леко отпуснеш газта, не качва незабавно предавка, а задържа обороти на послената предавка, с която си завършил маневрата с идеята, ако доускориш, да е в готовност, докато Шкодата е лудетина (говоря в режим D, на какъвто карам и аудито)- даваш газ, сваля от 6та на 3та, лепи те, отпускаш леко газта, веднага 4-5-6та и забива муцуна, в следващия момент пак даваш газ, айде наново... Но да, по бърза е, за сметка на комфорта.exploited написа: 07.07.2026, 15:40:16 Октавията прави ли разстрел на аудито или на кантар се движат ?