Октавия 4 / Octavia IV Facelift - общо обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
На мен за първи път ми се случи, а вече минах над 20k km за 10 месеца. Нямам представа какво е състоянието на акумулатора. Знам, че Теслите обичат да го правят този номер и ми беше чудно дали и във Ваг групата се случва.
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Имам предвид нисък заряд на акумулатора и че може да се провери, зареди и отстрани като причина.
Другите причини , като сенки, ярка слънчева светлина или отражения надали могат да се избегнат. Засега.
Другите причини , като сенки, ярка слънчева светлина или отражения надали могат да се избегнат. Засега.
I ask you to judge me by the enemies I have made
-
ivo_67
Случва се. Лично на мен с Фолксвагена 1.5 TSI модел от 2023 г. За сега само веднъж, но ситуацията беше инфарктна. След навлизане на колата с няколко метра в кръстовище на път с предимство, по който се движат трамваи и автомобили и скорост от около 10 км/час на втора предавка и подаване леко на газ закова аварийните спирачки точно по средата на трамвайните линии. Да отбележа- нямаше човек, животно, дори хартийка повдигната от вятъра и ако някой се беше ударил отзад в колата щеше да е по- малкия проблем. Добре че нямаше минаващи трамваи по линиите в този момент. Тъй като изобщо не го очаквах, около 5 секунди ми отне да реагирам и изтегля колата от кръстовището. Движението на колата беше направо, нямаше никакви завои и избягване на препятствия.ba7ka7a написа: 15.07.2026, 10:06:24 На мен за първи път ми се случи, а вече минах над 20k km за 10 месеца. Нямам представа какво е състоянието на акумулатора. Знам, че Теслите обичат да го правят този номер и ми беше чудно дали и във Ваг групата се случва.