Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
rts написа: 13.07.2026, 14:29:53
Някой с панорамен покрив може ли да каже, при "комфортно отваряне" (натискане и задържане на бутона за откл. на ключа) панорамата докрай ли се отваря или само в положение за проветряване?
Утре мога да ти кажа, че вече е в гаража.
Иначе тествах при отворена панорама да полея сензора за дъжд с вода - НЕ се затваря автоматично.
_56_ написа: 13.07.2026, 16:56:58
Иначе тествах при отворена панорама да полея сензора за дъжд с вода - НЕ се затваря автоматично.
Това VW отдавна го деактивираха в ЕС за съжаление. Регулации - да не затиснеш някой, който е вътре и т.н. При по-старите модели е възможно активирането му, но даже и при някои от тях е необходима смяна на датчика.
rts написа: 13.07.2026, 14:29:53
Някой с панорамен покрив може ли да каже, при "комфортно отваряне" (натискане и задържане на бутона за откл. на ключа) панорамата докрай ли се отваря или само в положение за проветряване?
При мен е само в положение проветряване. Ако има начин да се конфигурира това поведение нека някой сподели.
Празна страница ли ти излиза, както тук?
Може би трябва да активираш WiFi hotspot първо.
Important Details
● Data: The radio needs an active internet connection. The Kodiaq comes with a built-in eSIM. You may need to buy a data plan from Skoda or activate a Wi-Fi hotspot to keep the stream running smoothly.
...
Аз нямам вградена опция за интернет радио, но препоръчвам приложението TuneIn Radio
Работи перфектно през Android Auto и дава достъп до станции, подкасти, музика, новини... каквото се сетиш.
Аварийно стартиране: Ако батерията в дистанционното (key fob) е напълно изтощена или има силни радиосмущения и колата „не вижда“ ключа, трябва да го поставите точно върху този символ. Под пластмасата се намира специална антена (транспондер), която разчита пасивния чип в ключа от близко разстояние, дори без батерия. След като го поставите там, можете да натиснете бутона Start/Stop и да запалите двигателя.
Ето малко снимки на моите "sportline" промени.
Решетката и капаците на огледалата са оригинални. D-колоната е фолио.
Остават ми само релсите на покрива, но се оказаха доста тегави.
И нови джанти бях поръчал, ама излязоха едни други неща и ги отмених, та и това предстои