Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Ти остави, ами срещите стават на "200+ коне" ...
Скоро под 200кс, чип, рейс, педал, чайна и други тунинги няма да се допускат!
Иначе дано стане среща, ще се радвам да се видим.
Скоро под 200кс, чип, рейс, педал, чайна и други тунинги няма да се допускат!
Иначе дано стане среща, ще се радвам да се видим.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
-
Sec8200
Срещи в София
макс 184кс, пак не мога да вляза за срещите. Tо дали 150 или 184кс, като ще съм извън клуба по-добре да не се охарчвамStuci написа:Тоше, мап и генерация и си готов, знаеш
Може да идвам с някоя друга мало-литражка кат мен и да носим двата талона (сумарно).
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
Абе то фордове има на тия срещи, ти си седнал да се притесняваш... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Сами трябва да успее да ти нагоди конете. Тъкмо ще ти продаде и неговата затапена генерация с чуканчетата и си готов за срещата с 200++ коня ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
goAPR
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Да взема да дойда с Фабията да смъкна драстично конските сили на групата ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Срещи в София
Може и среща пеша да си организираме
В този форум не мисля че някой дели хората според конете годините или други комплексарски причини. И това му е най хубавото
В този форум не мисля че някой дели хората според конете годините или други комплексарски причини. И това му е най хубавото

- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Аа не си прав - ей на, Тошко ги дели!Svetilio написа:Може и среща пеша да си организираме![]()
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
goAPR
-
hvp800
Срещи в София
Ми дойда и аз с баничарката , 80 конье , страшилищеStuci написа:Аа не си прав - ей на, Тошко ги дели!Svetilio написа:Може и среща пеша да си организираме
знам ви аз!Освен ще паркирам до един автомобил с бууст ....екобууст
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- TheSaint
- Обратна връзка:
Срещи в София
Айде.. заформя се шкода среща без шкоди... кеф ти голфове, фикуси, баничарки,леон,рав4,че дори и деу ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Sec8200
Срещи в София
ехааа идвам с Ярисчето
базиках се за конете, среща да има, аз съм последния дето гледа джанти,манти,кастфони,мастфони..
Дано дойде и колегата с фейслифтовата vRS такова още не съм виждал на живо.
базиках се за конете, среща да има, аз съм последния дето гледа джанти,манти,кастфони,мастфони..
Дано дойде и колегата с фейслифтовата vRS такова още не съм виждал на живо.
- TheSaint
- Обратна връзка:
Срещи в София
Малките коли си имат и плюсове.. може да си направим светофарна дръпка без дори да нарушавяме правилата за движение... тукмо да стигнеш ограничението на скоростта и спираш за следващия светофар 
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
И стоковите RS-ки сме така ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Срещи в София
Събота го дават 29 градуса, неделя - 32, а и в неделя следобед има повече трафик...
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T