Моята Octavia 3 FL завръщане

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Моята също. [smilie=yahoo.gif] Ще се возят заедно на автовоза.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

igeorgiev82 написа:Моята също. [smilie=yahoo.gif] Ще се возят заедно на автовоза.
...и може да си направят един малък Ситигоу по пътя насам [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Въпроса е с колко очички ще бъде ситижуто :D
TSI Team
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Е как с колко - с 9 минимум :) и 4 светлоотразителя [smilie=sarcastic.gif]
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Ако ги дават с по един от тия самоходните фотьойли Ситиго - няма да го откажа...
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Е, днес една хубава новина - моят автомобил е произведен!!! Има си номер на рама! И другата седмица ще "кацне" в София. [smilie=yahoo.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

Брат'чед, на автовоза не се ли е возила и твоята принцеса? :)
goAPR
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Не знам...никой не ми звъни...аз го търсих миналия петък и така разбрах, че е произведена...сега освен да му звънна и да му кажа - видях, че доставяте - моята дойде ли? ;)
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

Да ти кажа като цяло не съм очарован от отношението на дилъра и ЕТ. Да - на място бе любезен и се стараеше да отговори на всички въпроси. Но после - когато вече платих и поръчката тръгна - не ме потърсил, все аз го ръчкам.
В Опел например - тоя дилър ми звънна, че колата е произведена. После, че е в склад централен. След това, че е качена на автовоз, който ще има спирка в Сърбия. После, че колата е при тях, че аксесоарите са доставени, после че са монтирани и колата е готова за вземане... Ако не се бях обадил да подпитам какво става с моята поръчка и то най-вече след като разбрах, че и други са 36-та седмица - нямаше да знам до къде са...както и да е - ще стане...
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Това е, защото им е пълен шоу рума цял ден с клиенти и не им остава време на дилърите да прозвънят на всички поръчали [smilie=pleasantry.gif]
Идва със следващата партида твоята или тези дни ще ти звъннат да си я прибираш :)
TSI Team
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

... всички сме във възторг напоследък от качеството на услугите ...
Както каза един колега - в БГ - толкова.

Като се замисля ти си я поръчал преди на Стуци да влезе в сервиза тази година.
Бях учуден, че ти е позволили да е Шкода, но се навързват нещата ;)
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

На мен също ми се наложи да ги подпитвам какво се случва. Единствено ми се обадиха, когато колата пристигна и то, предполагам, защото аз доста упорито исках дата на доставка след като стана ясно, че е произведена (за което също разбрах след като попитах, проактивност от ЕТ - 0). Иначе дори при вече направена регистрация трябваше аз да се обадя да питам кога мога да си я прибера.

Предполагам, че действат на принципа на 90% от фирмите в България - Клиентът вече е дал парите / подписал е => Той ще ни потърси, в негов интерес е да си получи нещото, за което е платил

Допреди няколко седмици щях да кажа, че ЕТ имат такъв маниер на работа, защото колите просто сами се продават и не им се налага да полагат допълнителни усилия. Аутотехника обаче са дори по-зле и показват още по-голяма незаинтересованост. Явно ако не си корпоративен клиент, правещ голяма поръчка, "наш човек" или някой тотален ръб, който вдига скандали, не получаваш особено внимание.

И все пак, miro, важното е, че скоро ще си вземеш новата кола. Да не ти пука :)
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Мнение от fancko »

miro написа:Да ти кажа като цяло не съм очарован от отношението на дилъра и ЕТ. Да - на място бе любезен и се стараеше да отговори на всички въпроси. Но после - когато вече платих и поръчката тръгна - не ме потърсил, все аз го ръчкам.
Аз чаках 3 месеца за седмица на производство. Чак след като писах във форума изненадващо се раздвижиха нещата и за първи път получих обаждане по тяхна инициатива.
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

ТТодоров написа:... всички сме във възторг напоследък от качеството на услугите ...
Както каза един колега - в БГ - толкова.

Като се замисля ти си я поръчал преди на Стуци да влезе в сервиза тази година.
Бях учуден, че ти е позволили да е Шкода, но се навързват нещата ;)
Няма какво да ми позволява - аз го поставих пред свършен факт ;) , нито пък ще ме уплаши посещение на сервиз...Случват се такива неща...Има една Шкода Йети всеки ден ми е пред очите и ръцете в офиса...да чукнем на дърво - ядове няма...познавам марката, имам познати и приятели с шкоди различни модели, различни години - и разочаровани няма...така че - дано имам късмет...Вече съм вадил чисто нова кола от салона и знам какво е разочарованието да я върнеш в сервиза за ремонт, макар и гаранционен...Имал съм Форд, Опел, Нисан - в офиса сме имали и имаме всякакви марки - читави оторизирани сервизи не съм видял...Е - този на Дачия/Рено за сега води класацията - нямам забележки. Но мога да кажа, че у нас - не може нищо да ме изненада...
Пак да кажа - каквото съм попитал в ЕТ, какво поисках - беше ми отговорено, беше ми изяснено...Дразни ме малко факта, че трябва аз да питам какво става и да разбера, че колата има седмица на производство, че е произведена...Но това не е драма - виждам, че са много заети. Определено Шкода се нуждае от още един голям продажбено-сервизен център в София.
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

И аз бях изненадан след дълго чакане, "произведена вече, дори пътува за София"... е беше хубаво да знам по рано но здраве да е.Като нищо може за звъннат... идвай да си я получаваш ;)
Както Ванката каза, взимай си новата кола и те чакаме на среща, няма драма :)
Последно промяна от TheSaint на 12.09.2017, 22:02:16, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”