Моята Octavia 3 FL завръщане
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- miro
Ами дано. Гледам тука и чета някои не много ентусиазирани постове на хора, ползвали колите си (Октавии в частност) вече повечко време...
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Ааааааа, мрънкането, да, това е болест, която се разпространява мълниеносно, трепе наред, не ще да си ходи и не изпада в рецесия, ама се надявам да не успее да стигне до теб.
За 10 години и 104 000 км с Октавия 1 и 9 месеца и 7500 км с Октавия 3 не мога да кажа нещо лошо нито за колите като возия, комфорт и надежност, нито имам забележки по работата на двигателя и останалите системи.

За 10 години и 104 000 км с Октавия 1 и 9 месеца и 7500 км с Октавия 3 не мога да кажа нещо лошо нито за колите като возия, комфорт и надежност, нито имам забележки по работата на двигателя и останалите системи.

ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- miro
Само това да се чува!

- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Няма ядове с автомобилите. Само bondo и Тошко Тодоров нещо негодуват - на първия му била бавна (тук е прав) и се чупела (ама той си я кара душманската, затова е пред разпад), а на втория някаква помпа му шумяла повечкоmiro написа:Само това да се чува!
Последно промяна от Stuci на 06.10.2017, 19:34:34, променено общо 1 път.
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Не само...за едното аз съм си виновен затова не мрънкам, но има в интериора неща още, НО всеки има право на своят романтичен период, затова желаем късмет и здраве и до там 
Имаш две опции или си реалист и слухар, тук вече зависи колко ти е толеранса към нещата.
Опция две - слагаш розовите очила, викаш аз съм позитивен човек и игнорираш всичко. Живееш добре, мантруваш си 'имам гаранция, Шкода е най-добрата VAG машина', не задълбаваш и имаш уникалната възможност да си на 100% доволен от избора.
Въпрос на майндсет, колите са си това което са.
Желая ти здраве и кеф с колата!Искрено!
Имаш две опции или си реалист и слухар, тук вече зависи колко ти е толеранса към нещата.
Опция две - слагаш розовите очила, викаш аз съм позитивен човек и игнорираш всичко. Живееш добре, мантруваш си 'имам гаранция, Шкода е най-добрата VAG машина', не задълбаваш и имаш уникалната възможност да си на 100% доволен от избора.
Въпрос на майндсет, колите са си това което са.
Желая ти здраве и кеф с колата!Искрено!
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Тоше трябва да дойда, на някоя среща да да я чуя тая помпа как свири. То току виж и мойта свири така. Ако е тъй караме докато работят после ще го мислим заедно, че на тия от Надежда ако не запече бутало нема да дам да пипат по моторя.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Не знам за вакумните, обаче онзи ден като чух какви тракащо звънтящи звуци издава ГНП-то на Пасат ТДИ Б7 2014г. 140к.с. направо се опулих( това при отворен капак и без кора). Помислих си, че ще "мре".Поразпитах, изгледах няколко клипа в тубата и излезе, че те така са си от нови. То и Супърба поскърцва, потраква тук-там, чат-пат, обаче това е положението. Успокоява ме това, че и при премиум марките положението е същото. За съжаление.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
ГНП?todor87 написа:Не знам за вакумните, обаче онзи ден като чух какви тракащо звънтящи звуци издава ГНП-то на Пасат ТДИ Б7 2014г. 140к.с. направо се опулих( това при отворен капак и без кора). Помислих си, че ще "мре".Поразпитах, изгледах няколко клипа в тубата и излезе, че те така са си от нови. То и Супърба поскърцва, потраква тук-там, чат-пат, обаче това е положението. Успокоява ме това, че и при премиум марките положението е същото. За съжаление.
Нещо бъркаш.
1.6 ли беше?
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Горивна помпа високо налягане по-добре ли звучи?
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Определено.todor87 написа:Горивна помпа високо налягане по-добре ли звучи?
-
Sec8200
- Гараж: под наем
bobo80, заповядай на среща, ще е приятно да се запознаем. Относно водната Стуци има клип в неговата тема, за маслено-вакуумната съм пуснал в О3 тема с клипове. И други колеги се включиха, като цяло резюмето е - неприятно, но 'са така'. Аз лично чух същото, но приглушено и на два TSI мотора. Но смяната не решава шума, пак се появявал след време. Както каза и бат Ники (Ковърдейл) изкара ли са му нова и пак така.
Но ела на среща, майната им на помпите, ние да сме живи и здрави!
Миро, извини, че ти използваме темата. Чакаме и теб на среща да я видим на живо.
Но ела на среща, майната им на помпите, ние да сме живи и здрави!
Миро, извини, че ти използваме темата. Чакаме и теб на среща да я видим на живо.
- Sawyer
- Гараж: ///
Нищо им няма на колите. Има тук-там по някой странен звук, но това си е "feature" и на много по-скъпи автомобили в наши дни, така че... да не издребняваме.
Железни са октавийките, а и шкодите като цяло. Неслучайно бият рекорди по надеждност година след година. Карайте си ги с кеф и да се виждаме по-често да ги обсъждаме
Железни са октавийките, а и шкодите като цяло. Неслучайно бият рекорди по надеждност година след година. Карайте си ги с кеф и да се виждаме по-често да ги обсъждаме
- miro
- miro
Първа среща с Йетито. Сравненията вървят...
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Моите предположения са:miro написа:Първа среща с Йетито. Сравненията вървят...
1. Двигател/вървеж - О3 бие безапелационно;
2. Багажник - 100% е Октавията;
3. Ходова част/возия - Октавия;
4. Разход - Йети;
5. Проходимост - Йети;
6. Качество на вложени в интериора/екстериора материали - ?
Друго?
goAPR