Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vermeer
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
Fulda купувах чисто нови преди 7-8 зими, много им се радвах като ги купих. Същата зима щях да се очистя на няколко пъти при привидно безобидни ситуации. Едвам изчаках да свърши зимата да ги изхвърля. Незнам към момента как са, но тогава се зарекох, че тази марка повече няма да стои между мен и пътя.
Последните две зими карахме колите с Nokian WR D3, чудесно си вършиха работата, без да блестят с нещо. Жена ми обаче по някакъв странен начин буквално е успяла да съдере протектора и на двете задвижващи гуми предната зима, та миналия месец пазарих от avtogumi.bg 205/60/16 Conti TS 830 P като ги видях по 120 лв., макар и с ДОТ 2015 не можах да ги пропусна. Зимно Conti не сме карали та да го видим.
Последните две зими карахме колите с Nokian WR D3, чудесно си вършиха работата, без да блестят с нещо. Жена ми обаче по някакъв странен начин буквално е успяла да съдере протектора и на двете задвижващи гуми предната зима, та миналия месец пазарих от avtogumi.bg 205/60/16 Conti TS 830 P като ги видях по 120 лв., макар и с ДОТ 2015 не можах да ги пропусна. Зимно Conti не сме карали та да го видим.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Архимандрит Дионисий, това цените БЕЗ отстъпка ли са не разбрах
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
igeorgiev82, да. Би трябвало да сме с 37% с форумни карти.
TSI Team
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аз, слеващи гуми, ще купя Мишлен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
То това, за следващия Ти РС МК5 иде реч май.bega4kata написа:Аз, слеващи гуми, ще купя Мишлен.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Сигурно
Ама както са тръгнали да се кривят тези.... При следващото разтрисане и ще ги разжалвам.
GUNTER SERVICE

-
maverik78
- Гараж: Skoda Octavia 1.9 tdi 90 hp
Клебер 195/65/15 и зимни и летни.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
GY ULTRAGRIP PERFORMANCE G1 FP
225/55R16 95H TL
За някой Супърб може да са подходящи. 9.3 кг. 233мм широчина в необуто състояние.
225/55R16 95H TL
За някой Супърб може да са подходящи. 9.3 кг. 233мм широчина в необуто състояние.
- Sawyer
- Гараж: ///
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Ако караш гарата-барата, слагайте.
Ще отложа смяната.
Но аз съм лесен,крика и половин час.
Ще отложа смяната.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
И аз съм така но все пак...сутрин в Сф е 6-7 гр.. през деня към 15-20 може да е другата седмицаzzankov написа:Ако караш гарата-барата, слагайте.
Ще отложа смяната.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Че какво ще им стане на гумите като ги смените сега?
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Нищо.odo написа:Че какво ще им стане на гумите като ги смените сега?
Но условията не са за зимна гума.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Другата седмица го дават под 0 градуса и няма как да се кара с летните гуми сутрин. За 5 дни няма какво да им стане на зимните гуми. Ама днес колата показваше 2 градуса и аз можех да си карам без притеснения със зимните, а не да се чудя дали ще спра ако ми се наложиш по спешност. Щот всяка сутрин се намира поне по един глупак дет да застраши останалите от движението. ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Тук тази сутрин стъргахме лед от стъклата,но земята не може да замръзне скоро,тъй че не е опасно според мен.Аз имам една тактика спрямо зимните-слагам ги средата на октомври и ги махам началото на май.Това го правя,за да мога да ги поизнося порядъчно,а не да ги имам 5-6 години и да ми е жал да ги изхвърля.Съответно съхранявам и летните за по-дълго.А с тия ДОТ-ове ми е смешно като се втилясват хората.
Плюс/минус една година-кво значение за гума,която е седяла на склад и не е печена от слънчо!?Смешно ми е
Но сигурността си е сигурност,спазвайте я,особено,когато сте постоянно на път!
Плюс/минус една година-кво значение за гума,която е седяла на склад и не е печена от слънчо!?Смешно ми е
Но сигурността си е сигурност,спазвайте я,особено,когато сте постоянно на път!