IHI не е случайна марка принципно. Не че съм спец по турбото, но знам, че е стара японска компания...така че само да е държалива...Stuci написа:Точно това му казах и аз, че ако това бяха моите - тоталкаТой ги приема по-спокойно нещата
И по-добре!
Иначе, комбито е прекрасно. Панорамата е брутална! Визията със 17" е много балансирана. Ако притежавах О3, аз също щях да я карам със 17" (черно ОЗ алегерита). Салонът е много практичен - полукожа. Светлинният пакет прави излъчването много премиум. Абе, бонбон!
p.s. турбината е ИХИ, а не борг К03.
Моята Octavia 3 FL завръщане
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- miro
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- miro
Аз преди също бях така...баща ми е луд на тая тема... но на мен вече ми писна... то не са ядове в работата, не са ангажименти лични, семейни, служебни - сега и на колата, ако ще и робувам - не мерси...не че ако е одрана и очуканя няма да ми пука - ама чак толкова..."щетата" по джантата си я видях преди 3 дена, бях сигурен, че е от тъпа маневра пред нас и повече не съм я пипал...днес брачеда обърна внимание, после я зачистих - оказа се мърсотия...пак от тъп заход... Астрата я надрах като от лъвска лапа почти веднага - така си я карах до края....ТТодоров написа:Мироооо, идвай и ни прави курс! Аз като Ванката се опитвам и не става и не става!
Днес погледа ми все към колата, спряна на нормален паркинг, почти опряна до тази на приятел, че следващата да не си отвори вратите в нея. И въпреки положените макс усилия за дадената ситуация пак нямах мира и исках да ставам да си ходя преди да си тръгнат от съседите от масата с колата до мен.
Това трябва да спре, надявам се да попием малко от теб на някоя среща.
Не става да сме Zen с колите...![]()
Бялото комби е страхотно.
Ще ви разкажа един случай...имахме един бивш колега на баща ми - луд на тема автомобили, чистота и вид...работеше за една американска компания, караше един служебен форд. От зор да премести колата, защото била спряна близо до кална локва и като сме отивали към колата да се качим, ще минем през локвата и ще качим кал - направи едно кръгче да заходи и... го удари един заспал тип на горната пряка... Мен лично ме пречупи едно заливане с грунд на форда ми преди години във война за паркоместа...чистих го със клечки за уши...от тогава знам, че лютеница от магазина е по-гадно от грунд против ръжда за тръби....Не мога повече да робувам на лак и ламарина...ако е много - пробвам по каско...ако не става - така си и остава
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Радвам се, че било мръсотийка!
Хем не е моя колата, а ми призля като ми го показа... Като ми обясни под какъв ъгъл са бордюрите при вас си припомних как леко жулнах 16ските, с които купих Супърба, пак в Лозенец. Сън не ме ловеше 
Относно IHI, така е, име са. Мощните Шкоди и Голфове също са с IHI.
Относно IHI, така е, име са. Мощните Шкоди и Голфове също са с IHI.
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Евала, Миро!
Дано ти е на късмет и да не я мислиш и тази
Дано ти е на късмет и да не я мислиш и тази
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ихи са много по дръжливи турбини от борг вьорнера.
На първо място са, после са ккк.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Японска работа. Всъщност вече са световна корпорация, ама то всичко така стана.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- miro
Не знаех, честно казано. Ползвам продукти в работата си на Honeywell, ама за сградна автоматизация, знам че и те правят турбо агрегати (и какво ли не)...bega4kata написа:Ихи са много по дръжливи турбини от борг вьорнера.
Да не създава ядове само!
- Stuci
- Обратна връзка:
Взимай бащата и идвайте с двете Шкоди на Камбаните да ядем скара! 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- miro
С удоволствие, но по традиция в неделя давам уроци по тенис на маса
на стари "клиенти" мои... И този път имаше добри срещи...следващ път по възможност и с удоволствие! 
- miro
Имал съм чадър...брей...под пасажерската седалка, където трябва да е!!! Браво! 

- Stuci
- Обратна връзка:
Алилуя! Не са го щипналиmiro написа:Имал съм чадър...брей...под пасажерската седалка, където трябва да е!!! Браво!
goAPR
- miro
Благодаря, брачед! След малко заминавам за Банско с приятели...само чакам каката да свърши училище към 14 и потегляме...
- Stuci
- Обратна връзка:
- miro
Поздрави от Родопите...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)