Ако я харесаш, ще те разбера.
Питай ги къде можеш да ползваш N1 - било то 3+1 или 4+1 да ти кажат точните конфигурации - двигател, купе, кутия.
Ти само я вземи, толкова ще се влюбиш в Шкодата, че ще си търсиш причини да я ползваш

Супърб 2,0 TSI, добавяш му едни smart light assist и колата става един пътyep4u написа:Здравейте,
А така, ей това е приказка. Според мен няма да сбъркаш, ако се спреш на vRS-ка.
На мен ми е единствената кола. Карам я всеки ден.
Е остава човекът да си хареса vRS-ка, а ти да го свалиш от нея
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Аз не искам да сравнявам двата модела по никакъв начин - напълно съм наясно, че няма как да имат много общи неща и самото поведение на пътя ще е различно. Въпросите ми са по-скоро ориентирани към екстрите и пакетите, за да мога да си направя сметка. Защото може да се окаже, че ще наблъскам с толкова много екстри Октавията, та е по-добре да скоча директно на Супърб, където 90% от тях ги има в по-ниските пакети. Това ми е драмата изцяло...
Хахаха точно това ми беше усещането като се качих за първи път на тест-драйв. Но, аз го отдавам на това че се качвам от кафез 50 на 50 см на 3 метра влекач.
Може би това ще остане като вариант за чиста Октавия, заради екстрите и сходната цена на Vision + моите прищявки. Ще искам обаче да я разгледам обстойно отвътре, ако имат такава налична. Дизел няма да е - това съм убеден, бях почти сигурен преди тест-драйвовете, защото имах малки надежди, но след това вече съм сигурен, че ще е бенз.
N1 е всичко до 1.8 TSI включително, до колкото си говорих. Ще се консултирам пак, защото не съм сигурен за vRS.

Аз не искам да сравнявам двата модела по никакъв начин - напълно съм наясно, че няма как да имат много общи неща и самото поведение на пътя ще е различно. Въпросите ми са по-скоро ориентирани към екстрите и пакетите, за да мога да си направя сметка. Защото може да се окаже, че ще наблъскам с толкова много екстри Октавията, та е по-добре да скоча директно на Супърб, където 90% от тях ги има в по-ниските пакети. Това ми е драмата изцяло...
Доста, доста ... колко да е доста под 50 ...
Особенно Спортлайн с Драгон грийнigeorgiev82 написа:Моите 5 евро(стига с тез стотинки)
Аз ако имах парите за Супърб,не бих взел никоя Октавия била тя и vRS.