Много удобно ми бяха паркирани една до друга сребриста О3 пред-фейслифт и стоманено сива фейслифт. Удобно, защото и двете бяха с Суинг и можах да направя пряко сравнение между старите и новите.
Случайни срещи или кой, къде, кога?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Дали някой от форума си паркира колата в кв. "Гоце Делчев" до китайския ресторант - ако не се лъжа, улицата се казва "Кестенова гора" (то повечето улици в тоя кв. са гори или поляни)... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Много удобно ми бяха паркирани една до друга сребриста О3 пред-фейслифт и стоманено сива фейслифт. Удобно, защото и двете бяха с Суинг и можах да направя пряко сравнение между старите и новите.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Опа, Велко на Нансен
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ееее, що не свирна бре! В Starbucks бях с мацката - да вкараме по едно хубаво сутрешно кафенце с тортичка и малко сладки приказки 
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Завиждам на описаната идилия!!! Аз всеки ден тази седмица транспортирам малката до баба и деди със Сеат Леона на бащата, който ти беше паркирал от ляво, след което тичам пешком до работата. Мина ми през главата, че си хванал да бачкаш от рано, но не се сетих за СтарбъксzloQQ написа:Ееее, що не свирна бре! В Starbucks бях с мацката - да вкараме по едно хубаво сутрешно кафенце с тортичка и малко сладки приказки
пп. комбито свети! Какво е правил майстор по колата, че видях стикер на задния джам.
goAPR
- zloQQ
Аааа, по задачи си бил значи... Иначе си прав - направо идилия си беше!
Комбито свети, че бай Ненчо като го видях как жално го гледа като беше мръсно, чак на мен ми домъчня, че съм го оставил немито.
А Пепи само ми е залепил стикер, хахаха. Няма интервенции по колата. За сега пропускам засилването - напълно са ми достатъчни магаретата, въпреки че не стигат за достойно представяне срещу Дъ Мексикан Шифтър-а![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Комбито свети, че бай Ненчо като го видях как жално го гледа като беше мръсно, чак на мен ми домъчня, че съм го оставил немито.
А Пепи само ми е залепил стикер, хахаха. Няма интервенции по колата. За сега пропускам засилването - напълно са ми достатъчни магаретата, въпреки че не стигат за достойно представяне срещу Дъ Мексикан Шифтър-а
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
То не можеше да се разбере, какво е ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
Sec8200
- Гараж: под наем
до колкото знам прави и DPF интервенции, можеше това да е ...
така е, ще основа клуб на пострадалите от Гернан Мексиканеца - основно дизели ще се събираме, може и за DPF, EGR и добавки да си говорим... ще сложим на стената наш си календар с ЕкоТой колата на Мексиканеца. Ей така ще протичат горе долу разговорите :
- zloQQ
Хахаха, ще се веселим бре, Тоше! Ич ми не е, дето викат хората от северозапада! Важното е, че срещите са готини и хората са читави! А за DPF и EGR - за сега са си на място. Дори за 12.000 км. не ми е светвала лампата за регенерация. Колата е пушка! Много ѝ се радвам и даже не остава време да я метна в сервиза да я напаснат и оправят още. Ще влиза за масла и филтри скоро само и пак на шосето!
А иначе - Ей така я видя бай Ненчо и решихме - да не изкарва неговата да ги снимаме...че щеше да е нещо от сорта - “Красавицата и...нещото”, хахахах.
А иначе - Ей така я видя бай Ненчо и решихме - да не изкарва неговата да ги снимаме...че щеше да е нещо от сорта - “Красавицата и...нещото”, хахахах.
Последно промяна от zloQQ на 10.01.2018, 16:25:42, променено общо 1 път.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
zloQQ, евала! Това е бойна машина, не като форумните принцеси (и моята в това число) дето само ги галим и обгрижваме и не са виждали мотика 
Само не си я давай да ти наливат нов софт, че ще стане като моята с регенерациите...
Само не си я давай да ти наливат нов софт, че ще стане като моята с регенерациите...
- zloQQ
Милене, ти ли се изстреля под моста на влюбените при НДК днес към 10:00 към бул. Прага под Витошка? И да ти знам номера на колата - нямаше шанс да го видя, че беше няколко коли пред мен, ама и бързо се отдалечи ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Същият!zloQQ написа:Милене, ти ли се изстреля под моста на влюбените при НДК днес към 10:00 към бул. Прага под Витошка? И да ти знам номера на колата - нямаше шанс да го видя, че беше няколко коли пред мен, ама и бързо се отдалечи
Щом е бЕло и голямо, и в най-отвратителното време се кара с яко газ най-вероятно съм аз
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
На кого е тази? Слатина пред Пиреос банк.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T