проф.Кожухаров от Правителствена болница "Лозенец". По-опитен ортопед от него не сме намерили през годините за баща ми, който има проблеми с коленете. Има си и клиника. Синът му (доцент беше до преди 7-8години) работи с него и е наследил ноу хау-то
Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
skauta,
проф.Кожухаров от Правителствена болница "Лозенец". По-опитен ортопед от него не сме намерили през годините за баща ми, който има проблеми с коленете. Има си и клиника. Синът му (доцент беше до преди 7-8години) работи с него и е наследил ноу хау-то
Няма да сбъркаш с тези хора.
goAPR
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Срещи в София
Очертава се събота-неделя да съм по-свободен, така че ако се съберем хора ще се радвам да се срещнем. Идеята с паркинга на мол-а и Икеа обаче ми се струва малко рискован, тъй като по това време на годината, особено събота-неделя е нон стоп пълно там с коли.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Благодаря и на колегите за последните постове с насоки по моя случай. И аз направих последните дни малко проучвания и открих една клиника в Пирогов, където се занимават специализирано с ръце. Била единствена в България по рода си и си взех направление, което мога да го използвам за там, шефът ѝ се казва доц. Любомир Симеонов, който трябва да се прибере другата седмица от отпуска и ще отида за преглед ... и да видим. Ако нещо не се получи, ще се възползвам и от вашите насоки. 
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Здравейте,тази вечер ще се състои среща на Гернан Хайвея от 21:30,Стуци ще раздава пиле фрикасе на гладните!!!
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Дизелови VRSки, обединявайте се, че bondьо е загорял за победи
Ако pow дойде, може и да разсипвам фрикасе...ако не дойде, ще раздавам безплатни утешителни фрази, потупвания и ...
Ако pow дойде, може и да разсипвам фрикасе...ако не дойде, ще раздавам безплатни утешителни фрази, потупвания и ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
goAPR
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Срещи в София
Запази ми от кърпичките за следващия път.
Днес съм на рожден ден и за жалост ще пропусна.
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Еееех, голям страх от това 1.4bobo80 написа:Запази ми от кърпичките за следващия път.
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
bobo80, ех...много се надявахме..Няма ли опция за половин час да се запознаем?
- bobo80
Срещи в София
Офф. Мислех да ходя с такси ,че да почерпя черния дроб с едно малко.
Ще излезна с колата поднасям подарък вдигам едно
и ако е тегава компанията ще се чупя за малко. Не обещавам но ще пробвам.
Ще излезна с колата поднасям подарък вдигам едно
и ако е тегава компанията ще се чупя за малко. Не обещавам но ще пробвам.- bobo80
Срещи в София
Няма никакъв страх момчета.Stuci написа:Еееех, голям страх от това 1.4bobo80 написа:Запази ми от кърпичките за следващия път.
Днес съм на рожден ден и за жалост ще пропусна.Весело изкарване на рождения ден!
1.4TSI със TDI 184ks. са абсолютно равностойни коли. Без значение кой ще дръпне разликата ще е незначителна макс до една кола тази разлика ще е по скоро субективна в зависимост от това ,кой как ще тръгне. В ежедневна употреба тази разлика във вървежа е недоловима. Това не значи ,че срама за бранда "VRS" е за омаловажаване.
- bondo
Срещи в София
Според мен ще заминеш,няма да е много,ама примерно с 2 коли ще ме дръпнеш.Ако имаш едни 30 мин,ще се радвам да се запознаем най-малкото,пък колите винаги можем да ги замерим...bobo80 написа:Няма никакъв страх момчета.Stuci написа:Еееех, голям страх от това 1.4bobo80 написа:Запази ми от кърпичките за следващия път.
Днес съм на рожден ден и за жалост ще пропусна.Весело изкарване на рождения ден!
1.4TSI със TDI 184ks. са абсолютно равностойни коли. Без значение кой ще дръпне разликата ще е незначителна макс до една кола тази разлика ще е по скоро субективна в зависимост от това ,кой как ще тръгне. В ежедневна употреба тази разлика във вървежа е недоловима. Това не значи ,че срама за бранда "VRS" е за омаловажаване.
Пък имаш едно огромно предимство пред мен: леките джанти,аз съм с кютуци от октавия 2 които тежат майка си и баща си,това автоматично ти дава поне 1 кола пред мен,ще видим какво ще стане
Последно промяна от bondo на 05.01.2018, 18:56:25, променено общо 1 път.
- bondo
Срещи в София
Среща днес 21:30 в ринг мол , жълт сектор.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Срещи в София
За изгонени от жените си кажи 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
+1.
Първо да хейтим колите долу, после може да продължим на по Кока Кола и пастичка горе.
Първо да хейтим колите долу, после може да продължим на по Кока Кола и пастичка горе.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T