Срещи в София

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
hvp800

Škoda Ludicrous

Срещи в София

Мнение от hvp800 »

zloQQ написа: минах го и пуснах газта...и ме изряза яко една Астра. И на следващия светофар, пича ми вика: “Искаш ли реванш?”. Не бе, братче, аз светофара гоня, к’ви дръпки, хахаха :)
[smilie=pleasantry.gif]
Са Емо ще ни дърпа ушите , ама я кажи Астрата 1,6 екотек ли беше [smilie=sarcastic.gif]
И , за да е с темата , кажи че е софийска , като сестрата [smilie=sarcastic.gif]
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от zloQQ »

Не знам к’ва беше тази Астра. Изглеждаше готина...толкова са ми познанията за Опел. От по-новите. Иначе беше със софийски номера и много фешън шофер разбира се - бая се беше барнал, като аксаковски ерген за Вълчидолска дискотека [smilie=sarcastic.gif]
А относно Астрите - една ме изпъна с малко в едно импровизирано дърпане за около 500 метра. Беше се позасилил бая като го видях в огледалото и натиснах и аз, но се изравни с мен и муцуната му мина пред мен и ми помаха тържествено. Вдигнах му и аз ръка за поздрав. А беше от онея Астри, дето би трябвало вече да са паднали жертва на ръждата, но явно си беше поддържана малко повече от посестримите си. Нямам идея с какъв двигател беше и дали има правено нещо по нея, ма бучеше лошо и шофера беше много доволен, че ми взе гонката. Паднах жертва на Астра-мафията [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Срещи в София

Мнение от odo »

zloQQ написа:Не знам к’ва беше тази Астра. Изглеждаше готина...толкова са ми познанията за Опел. От по-новите. Иначе беше със софийски номера и много фешън шофер разбира се - бая се беше барнал, като аксаковски ерген за Вълчидолска дискотека [smilie=sarcastic.gif]
А относно Астрите - една ме изпъна с малко в едно импровизирано дърпане за около 500 метра. Беше се позасилил бая като го видях в огледалото и натиснах и аз, но се изравни с мен и муцуната му мина пред мен и ми помаха тържествено. Вдигнах му и аз ръка за поздрав. А беше от онея Астри, дето би трябвало вече да са паднали жертва на ръждата, но явно си беше поддържана малко повече от посестримите си. Нямам идея с какъв двигател беше и дали има правено нещо по нея, ма бучеше лошо и шофера беше много доволен, че ми взе гонката. Паднах жертва на Астра-мафията [smilie=sarcastic.gif]
Споко, днес те реванширах, ама беше грозно [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Срещи в София

Мнение от Vinci74 »

bondo написа:Той се беше засвяткал вече,докато върнем 3та,за съжаление изкочи някакъв съботонеделник и попречи на батъла.
Vinci74,
Винци,знам те аз теб,че си див рацер.
Навиците от баварец,трудно се забравят.
Като изпишат монтекарлото си заплювам едно возене на гернана!

Вече е изписано, имаш го возенето Бондо! [smilie=yahoo.gif]
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Срещи в София

Мнение от Vinci74 »

zloQQ написа:Аз нямах в предвид заигравката на светофара, Боби. Т’ва за опъването на ластици със 190 от двигател 1.2 срещу 3.0 просто ми е малко в сферата на комиксите. Както Иван каза, единия човек си кара, другия се дърпа, хахах. Преди два дни и аз подгоних едни светофар, минах го и пуснах газта...и ме изряза яко една Астра. И на следващия светофар, пича ми вика: “Искаш ли реванш?”. Не бе, братче, аз светофара гоня, к’ви дръпки, хахаха :)
Та за т’ва писах, че ми е малко, да не кажа, доста, нереално т’ва писание [smilie=pleasantry.gif]

На "т'ва писание" и комикс имаше свидетел в Монте Карлото, не говоря празни приказки! В продължение на 3 години карах BMW Е46 Touring, 320d, 136 k.c. (с верига, а не ремък на двигателя) преди да му гръмна турбината близо до Пловдив след час и нещо див драйв с над 170 км/ч и знам къде са слабите места при повечето Баварци. За тях ще обясня по-късно днес, както и защо чичката не можа да ме доближи толкова лесно. Само ще кажа, че не говорим за старт от място на светофара, където може би нямам никакъв шанс, а за т.нар. летящ старт по магистралата, където си бях вече на висока скорост и прилични обороти. Както каза тук Бондо или Боби по-горе: "Няма бивш шофьор на BMW!". Действително ми останаха много лоши навици от моя Баварец.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Срещи в София

Мнение от digitalundgrd »

zloQQ написа:Аз нямах в предвид заигравката на светофара, Боби. Т’ва за опъването на ластици със 190 от двигател 1.2 срещу 3.0 просто ми е малко в сферата на комиксите. Както Иван каза, единия човек си кара, другия се дърпа, хахах.
Та за т’ва писах, че ми е малко, да не кажа, доста, нереално т’ва писание [smilie=pleasantry.gif]

Пресен и абсолютно реален случай от тая събота на немския аутобан а.к.а Герн@нана в посока "Майнбург" [smilie=pleasantry.gif]

В колата съм с жена ми и сестра ми. Карам си лежерно в лява лента със 140-150км/ч и изчаквам изпреварващи се пред мен Тирове, при което отзад ми се лепва хулигана на аутобана, а именно тъмно синьо Бьеиемвье е39 530Д, ако не се лъжа СА-регистрация ( ако случайно чете, разпознае се и не го е срам - може да се включи [smilie=pardon.gif] ).

Видимо показва на гаджето колко въри "бегачу" и ми присветва, за да го пусна. Естествено такива светулковци са ми любими и го пускам веднага, при което му се лепнах на задната броня, а пича натега колкото може (съдя по характерното изпушване като сръчкаш дизел) 140-150-160-170-180, а аз ще го бутна отзад.

В крайна сметка на 190 се дръпна в дясната лента, а аз казвам на жена ми, докато го подминаваме - "гледай внимателно, сега или рЕзко ще му звънне телефона или ще почне да си бърника по радиото уж да сменя станциите". И хоп като по часовник в момента, в който бяхме на прозорците готови да му видим физиономията на хубусника - той вдигна лявата си ръка с телефона си, прекривайки лицето си към нас, при което всички в шкодилака избухваме в бурен смях.

Дръпваме му 100 метра и гледам в огледалото О, чудо - баварката вече кара плахо и чинно в ДЯСНА лента. Явно заради важния разоговор по телефона ще да е. Изчаквам го и намалявам 130-120-110. Пича иде, ама еееееееедва еееедва и седи на разстояние зад мен. Вече не ще да ме изпревари. Така караме 1-2 минути и двамата в дясна лента със 110км/ч - аз пред него, той зад мен. Видя, че си правим явна гаргара с него и културно с мигач без светене, клаксони итн приоми лекичко се изнесе в лява лента и ни изпревари.

За негово нещастие, обаче точно в тоя момент отзад му се лепва руса мадама с черна Алфа 156 дизел РВ регистрация. И тая като го подпука, а аз карам на 2-3 коли след тях да гледам шоу. Та бавареца пак се изреза 150-160-170-180, а алфата ще му влезе в багажника. Видя, че и тука ще го дЕрат, та мина пак в дясна лента, алфата го изпревари, ние също го изпреварваме и в тоя момент ония явно му дойде в повече, че кой не го хвана на тая магистрала, само той не го опнА, та удари аварийки и влезна в бензиностанцията, която току наближавахме [smilie=beach.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Срещи в София

Мнение от Sec8200 »

digitalundgrd, Vinci74, виждам се споменава Германския Хайвей - петък как сте с анжажиментите?

п.п. за светкащите - всеки път трябва да се наказват. Да се научат.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Срещи в София

Принципно нямам ангажименти след 18ч, естествено освен ако жената не измисли нещо в последния момент [smilie=kiss3.gif]
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Срещи в София

Мнение от igeorgiev82 »

ТТодоров написа: п.п. за светкащите - всеки път трябва да се наказват. Да се научат.
И аз много ги "обичам".Като ми светне един такъв и става........през бинокъл някой ако е гледал,ама наобратно [smilie=sarcastic.gif]
П.п.Разбира се не с Шкодата,тя ми е семейната кола [smilie=sarcastic.gif]
И да не съм Off да кажа,Че всичко се случва в СОФИЯ [smilie=sarcastic.gif]
Последно промяна от igeorgiev82 на 08.02.2018, 10:40:56, променено общо 1 път.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Срещи в София

Мнение от Stuci »

Айде във Виктория на Ринга утре след 21.00ч.
goAPR
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Гараж: Ex О1 TDI 4х4

Срещи в София

Мнение от Пешо - Щангата »

Тьез "Карлота" магистрални прихващачи ги изкарахте ... Гонки с БМВ-та по 18-20г х3,х5/ е39 3.0д [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif]
Аватар
digitalundgrd

Cupra

ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Срещи в София

Пешо - Щангата написа:Тьез "Карлота" магистрални прихващачи ги изкарахте ... Гонки с БМВ-та по 18-20г х3,х5/ е39 3.0д [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif]
Така е, ама не щото са много мощни, а просто защото 20-годишните дръгеле и толкоз не могат [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Срещи в София

Ами нормално е те са останали по 150-60 коня на 2 тона ... колко да върви ;)
Аватар
digitalundgrd

Cupra

ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Срещи в София

Съгласен съм, просто е тъпо като някой н@ср@н г*з тръгне да присветва на хората, които се движат със законово допустимата скорост, та даже и идея отгоре. Нека пусне мигач като бял човек, ще се мръдна на момента в дясна лента без да се налага после да разбирам колко коня са му останали живи и колко са в интензивното :)

Аз самият имам и кола 300+ коня на 1200кг и никога не съм си позволявал да светя-свиря-ръкомахам, на когото и да било. Чакам си чинно с мигач, докато нормалните коли си се изпреварят и тогава като се мръднат ГАЗ [smilie=yahoo.gif]
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Срещи в София

Коментирано е това с премигването , ма да ти кажа въобще не ме трогва това ако някой ми свети , свири и тн.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”