stefan L, това не е вярно
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
Е може и след 3 сезона. На сестра ми толкова изкара Sport contact 5. Истината е,че за да има идеално добро сцепление и на дъжд, гумата е доста мека като смес на каучука.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
С тоя Континентал сте сте вманиачили.
Най-добрите летни,най-добрите зимни....
Най-добрите летни,най-добрите зимни....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
PRO, още си ги пазя контитата от Октавията, щото ще ги правя саксии за ягоди.
Като пътно поведение, и на мокро, и на сухо, по нищо не отстъпват на GY, само по износоустойчивост
- PRO
Powered by CAXC
zzankov, ами защото са в топ3 и при летни и при зимни. При останалите марки има разлики, при Конти има постоянство 
Stefan L, за PremiumContact 5 ли говориш?
TSI Team
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Ма ти на Топ 3 ли верваш?PRO написа:zzankov, ами защото са в топ3 и при летни и при зимни. При останалите марки има разлики, при Конти има постоянство
Всички класации са платени,и измислени.
Знаеш,има доста инфо по въпроса.
Писах,на класациите не вярвам.
- PRO
Powered by CAXC
zzankov, аз не съм на това мнение, но всеки има право да купува каквото сметне за добре.
Като не можем сами да си направим тест, не виждам как може да твърдим друго
TSI Team
- zzankov
AQY
85kW/116 hp
Всяко мнение е като задник, всеки има.PRO написа:zzankov, аз не съм на това мнение, но всеки има право да купува каквото сметне за добре.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Май и аз клоня към Конти, в GY ме притеснява еко-ефектиността. Живота на гумата не ме притеснява Фабията прави под 10к на година, така че гумата ще е остаряла преди да се изтъкала ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
На шевито съм с континентал premiumcontact 6 (225/45/17) и според мен е невероятна гума. Износването ѝ е по-силно изразено, но от друга страна фактори като - поведението в завои, аквапланинг, шум и возия, гумата е 6 точки.
Нямам богат опит с различни брандове, но не правя компромиси в качеството, сигурно ще ме обвините в пропаганда, но това са ми личните наблюдения. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Нямам богат опит с различни брандове, но не правя компромиси в качеството, сигурно ще ме обвините в пропаганда, но това са ми личните наблюдения. VRS
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Абе хубавата гума е като хубавите накладки. Износва се бързо.
А за тестовете на Ауто билд. Ами не им вярвам, защото мойте тестове не се покриват като резултати с техните. Какво повече доказателство за себе си да търся, че са пристрастни (вероятно финансово мотивирани). Същото е като с тестовете им с коли. Има очевадни разминавания с действителността, но табличките с цифри лесно се нагаждат, още повече, че никой не им одитира безпристрастността.
А за тестовете на Ауто билд. Ами не им вярвам, защото мойте тестове не се покриват като резултати с техните. Какво повече доказателство за себе си да търся, че са пристрастни (вероятно финансово мотивирани). Същото е като с тестовете им с коли. Има очевадни разминавания с действителността, но табличките с цифри лесно се нагаждат, още повече, че никой не им одитира безпристрастността.
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не,смешен ми е граифера просто като дизайн.TDI-RS написа:С това да разбирам, че не стават ли?
Погледни Фулда спорт контрол1 или 2. И Вредщайн ворти.Красиви гуми са.Среден клас.

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Аз съм разочарован от GY-а. Няма хубаво сцепление и обичат аквапланинга. Преди това бях с Turanza T001 и бях по-доволен, но и тя не е много по-хубава. Поне на мокро беше супер. Очаквах повече от GY.odo написа:Я като сме почнали темата.
Ще сменям на Фабията летните гуми и съм в голяма дилема, които да купя.
Колебая се между:
Това Конти https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... 98528.html
И този Гудиър https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/letni ... 61872.html
- stefan L