Аз само там спирам също, преди няколко месеца бях почнал на -3 да си намирам, но иначе там е най-добре и аз го знам. Ама не мога да те намеря всеки пътSawyer написа:Не спираш на същото ниво. -2 е топ нивото на паркинга - най-празно и спокойно. Само там паркирам, имам си няколко предпочитани места до стени и колони
Случайни срещи или кой, къде, кога?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- yep4u
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8TSI DSG 4x4
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Sawyer написа:Не спираш на същото ниво. -2 е топ нивото на паркинга - най-празно и спокойно. Само там паркирам, имам си няколко предпочитани места до стени и колони
Предположих че си ти.
Но нито се познаваме, нито нищо.
Можеше поне по едно “здрастеееее” да си кажем
А и бях тръгнал да излизам вече.
Нищо, друг път
П.с. Ама и ти си същия - и аз само до колони спирам.
Апропо, бях спрял на същото място един етаж на горе
- Sawyer
- Гараж: ///
Обикновено спирам тук - това е идеалното мястоyep4u написа:Аз само там спирам също, преди няколко месеца бях почнал на -3 да си намирам, но иначе там е най-добре и аз го знам. Ама не мога да те намеря всеки пътSawyer написа:Не спираш на същото ниво. -2 е топ нивото на паркинга - най-празно и спокойно. Само там паркирам, имам си няколко предпочитани места до стени и колони
TDI-RS, ние в движение ли сме се разминали? Обикновено забелязвам всяка Шкода, явно съм блял тоя път. Иначе правилата за паркиране в мол са железни, не се нарушават
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Страшно място. Признах те!
Явно сме от една “порода”
Иначе ти беше си паркирал, даже позагледах колата.
Абе малко прашна ми се стори, но бях на 90% че си ти, даже и двамата с девойката си говорихме.
Абе малко прашна ми се стори, но бях на 90% че си ти, даже и двамата с девойката си говорихме.
- Sawyer
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Голяма ще да е породата, защото всеки, който поне малко си милее за колата, би паркирал като вас...TDI-RS написа:Страшно място. Признах те!
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Активно покарах зад zloQQ, Велко по Софийски герой и после по Кюстендил 
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Замислих се, дали не си ти, точно в този район, но като не ти знам номера... Пък и ти лежерно и културно бръмчеше, вместо да ме освяткаш/освириш, барем “здрасти” с аварийкте да ти кажа ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
zloQQ, за Милен има легенди, че даже можел и бавно да кара. Аз друго съм виждал
Така,че правилно си се подвел
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Мислих си на Кюстендил ако има задръстване да мина до теб, но уви нямаше.zloQQ написа:Замислих се, дали не си ти, точно в този район, но като не ти знам номера... Пък и ти лежерно и културно бръмчеше, вместо да ме освяткаш/освириш, барем “здрасти” с аварийкте да ти кажа
Много мразя да бибиткам и присветвам, така че затова не сигнализирах така.
С тия дупки и легнали полицаи е такаТТодоров написа:zloQQ, за Милен има легенди, че даже можел и бавно да кара. Аз друго съм виждал![]()
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Намерих си едно другарче в Сливен!
Закичих го с форумните стикери!
Закичих го с форумните стикери!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Точно за т’ва не бях сигурен, Тоше!ТТодоров написа:zloQQ, за Милен има легенди, че даже можел и бавно да кара. Аз друго съм виждал![]()
Но Милен е прав за дупките - няма как да се изстреляш без да направиш някоя джанта на зарче
- yep4u
Най-накрая успях да го засека на познатото място! Sawyer, измий ги малко тея красиви джанти! 
Много много бързи снимки, защото закъснявах за среща:

Много много бързи снимки, защото закъснявах за среща:

- Sawyer
yep4u, тя цялата е в кал и сол. Утре ще има баня, обещал съм й, че вече е нетърпимо ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- yep4u
Да ти кажа цвета ти е супер за сегашното време, чак като се доближих видях, че е яко изцапана отдолу.