Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
Еnergy Savera е ужасна гума. Най-гадната с която съм карал!
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Моята дойде с contiecocontact 5. Нямам още впечатления, освен че се пързалят леко на мокро. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
Sec8200
- Гараж: под наем
на сухо са топ - обратна връзка, поведение, адски тихи, спирачен път,разход - всичко е на високо ниво.Pijomir написа:Моята дойде с contiecocontact 5. Нямам още впечатления, освен че се пързалят леко на мокро.
обаче валне ли вдигай крака от газта и карай по-полека. Да чукна на дърво и на мокро не са ме подвеждали. Но съм чел тук и в нета и имам едно наум. Аз на мокро имам все едно наум така,че не съм мерило.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
На Тигуана съм с Мишлен.Няма по хубава гума просто.
Съжалявам,че не взвх такива за рс-а.
Но и от Дънлопа не се оплаквам.Като ги държа на 2,7-8 и мръдвам колата през 2-3 дни не са се изкривявали повече.
Съжалявам,че не взвх такива за рс-а.
Но и от Дънлопа не се оплаквам.Като ги държа на 2,7-8 и мръдвам колата през 2-3 дни не са се изкривявали повече.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Днес сложих Syron Race 1 Plus. Много яка шарка според мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
VASILDIMOV
Конти премиум контакт 6, отзиви за тази гума .
- gdadov
- Гараж: Octavia 3FL, 1.8TSI, DSG, 180к.с.
VASILDIMOV, утре слагам такива, ще пиша впечатления.
-
VASILDIMOV
- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Даа, готина е шарката, ама е по-важно к'ва работа върши. Пиши по натам впечатления - сухо, мокро, локви, че ми е интересно...deniz8912 написа:Днес сложих Syron Race 1 Plus. Много яка шарка според мен.
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Мисля си и аз ,че имам гуми за лятото. Слагам миналата седмица летните Фулда спортконтрол2 от ,които бях супер доволен миналата година. Ми нищо общо с поведението от лани. Какво става не знам. На тъмно сухо са прекарали зимата. Нямам представа.
Та ще купувам летни сандали. Спрял съм се на ContiPremiumContact6 или GoodYear F1 asimmetric 3
Който е карал такива да дава съвети.
Та ще купувам летни сандали. Спрял съм се на ContiPremiumContact6 или GoodYear F1 asimmetric 3
Който е карал такива да дава съвети.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Сподели какво им стана на Фулдата. Как ги усещаш? Кое те дразни? Колко им навътря миналата година? Да не би зимната да е по-добра и сега летните да ти се виждат по-странни...
Асиметрик - казвал съм го нямам оплаквания. На сухо, на мокро - яко държат. Тихи са. Имат страОтен борд. Износване - не повече от всеки друг комплект летни, които съм имал.
Асиметрик - казвал съм го нямам оплаквания. На сухо, на мокро - яко държат. Тихи са. Имат страОтен борд. Износване - не повече от всеки друг комплект летни, които съм имал.
goAPR
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Колегата, което и да вземе от двете, се е по-по-най.
Фулдата ми напомня за матадорките, с които дойде Октавията ми. Първи сезон - превъзходни, след това - посредствени. Това само някой доста компетентен химик би могъл да го обясни.
Фулдата ми напомня за матадорките, с които дойде Октавията ми. Първи сезон - превъзходни, след това - посредствени. Това само някой доста компетентен химик би могъл да го обясни.
-
Sec8200
bobo80, на този сайт кадърно са събрани потребителски мнения, обобщение и ревюата, в които са участвали. Може да помогне.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... tric-3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-6.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... tric-3.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-6.htm
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
Да може да се каже ,че по контактна гума от зимното Conti TS860 не бях карал от много време.
Фулдите от миналата година са на 5-6 хил. км. Миналата година бяха страхотни или поне в сравнение със оригиналния Бридж с ,който ги обуват от завода.
Сега ги слагам и изненадааааа. Светва зелено давам газ и започва въртене до 4та. Тракшана направо не гасне. Ще ги пробвам сега и на мокро като завали хубаво, да видя но резултата ми е предварително ясен. ОЛХ ги зове.
пп.Днес споделих проблема с приятел с когото обядвахме. Вика я дай да я покарам. Покара я и вика ти си изтрещял с тия Шкоди. Супер са си гумите даже не успях да ги лъзна.
Фулдите от миналата година са на 5-6 хил. км. Миналата година бяха страхотни или поне в сравнение със оригиналния Бридж с ,който ги обуват от завода.
Сега ги слагам и изненадааааа. Светва зелено давам газ и започва въртене до 4та. Тракшана направо не гасне. Ще ги пробвам сега и на мокро като завали хубаво, да видя но резултата ми е предварително ясен. ОЛХ ги зове.
пп.Днес споделих проблема с приятел с когото обядвахме. Вика я дай да я покарам. Покара я и вика ти си изтрещял с тия Шкоди. Супер са си гумите даже не успях да ги лъзна.
-
Sec8200
bobo80, ако са с висок скоростен индекс и на това време (превалява и има прах) може да не са добре. Но надали други ще са.
Преди да ги засилиш изчакай малко да ги тестваш на по-топло време.
Тествай ги загряти.
Преди да ги засилиш изчакай малко да ги тестваш на по-топло време.
Тествай ги загряти.