Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цецо75,
Явно не мога да им се нагодя.
Дори и в най-дясна лента.
Нищо общо с ежедневието им там.
Основно около големите градове.
Всички бързат да отидат или да се приберат навреме.
Не,че не се оправям,даже доста добре,но си е натоварващо.
Абе да ти кажа, в часа за ходене/връщане от работа, като мина покрай Милано е бая по-стресиращо... Особенно като фиат 500 профучи с 180 покрай теб на изхода от магистрала, запазвайки неясно как сцепление с пътя ...
Карал съм из цяла Европа. Единствената ми предпоставка за ПТП беше във Франция. Щях да заспя на магистралата от скука. 110 и.... за малко да се метна. Навсякъде другаде е ОК. Въпрос на адаптация. А в Германия са най щури, но и най подготвени, най предвидими, най стриктни. Но това не значи, че се кара лесно. Веднага се усещат чуждите елементи в "кръвоносната система". И те най често се изтласкват в дясно, при камионите
@nmnikolov, в момента до СЗ не е само магистрала. Постът ми беше по-скоро насочен не към пътуването като участък от път, а към натоварената до горе кола и поведението й спрямо увеличената мощност. Това имах предвид под по-спокойно пътуване, по-бързи изпреварвания и по-малко натискане на педала на газта.
След Ревото описах впечатления за каране в града, планинско, магистрала/извънградско сам и магистрала/извънградско натоварен, замерихме и времена как си требе. С всичко това мисля да приключа с етап ре-мап. Като се възстановя финансово в следващите месеци мисля да обърна внимание на фаровете, както бях писал, ще видим какво ще се случва там.
Днес случайно се видяхме в центъра на Стара Загора с @skodko и затвърдихме плановете за мини-БГ-тур към Бургас за 03.04.2021! Ще има бой по магистралата пак!
Пробвай Подбалкансия път. Има повече... динамика в него, много по забавен е. И на Сливен се включи в магистралата. Тестдрайва ще е по пълноценен. А и напрежението създадено от наличието на повече куки е адреналино повишаващо
То у нас всяко излизане с колата си е руска рулетка Не зависи от пътя, а от участниците в движението. Аз го харесвам до СО е много спокойно, после влизам в режим "оцеляване" и съм нащрек за околософийските гламари и мотористи Но това не намалява удоволствието от шофирянето по този път
Аз го надъхвах като идва, ама не поддаде.
От Зиманата Сбирщина се прибрах оттам.
Голям кеф.
Завои, прави отсечки,
Пътя е супер
И няма никакво движение като цяло
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ЦецоNOL написа: 06.03.2021, 09:56:06
Пътя е супер
И няма никакво движение като цяло
И аз много му се кефя и редовно пътувам по него.
Обаче да знаете, че напоследък родната милиция наслага доста мобилни камери по трасето, много добре прикрити и най-лошото е, че няма и много Уейзъри , които се движат по този път, за да ги отбележат. А пътят предразполага към скорости, доста над ограниченията
@Taratajki, и от пътя си зависи безопасността. По-безопасно от магистрала за извънградско пътуване няма. Не че и аз наскоро като оставих жената и децата в Сливен не се върнах и отидох да ги взема по подбалканския, защото и аз доста го харесвам.