PRO написа: 11.07.2022, 09:24:25
Уникални снимки и то с телефона. Благодаря ти Яворе!
p.s. Пускам техниката в olx
Благодаря, телефончето от 2 години се представя чудесно на снимане, пък и с такива фотогенични хора, как да не стане хубав албум:
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Слагам линка и тук да го има:
https://photos.app.goo.gl/CM2sg7jGXb6pFJBb6
Съборът отново беше на ниво и с безупречна организация, поздравления за хората, които
се трудиха множество дни това да е така! Отново приятна компания, разговори и събития. Природата и времето отново бяха с нас, децата се забавляваха много.
Видяхме се с муцуни, с които си пишем редовно, ама не знаех как изглеждат. Благодаря на
@DIDOO, че ми даде да му карам 600 конювия дзвер на пистата и че ме вози, доверието значи много за мен. Точно на последния рън, когато карах аз, DSG-то изпищя при старта, че е прегряло, ама се надявам после като се е охладило да е нямало проблем.
С бат Ники (
@coverdale) направихме 4 старта. Тръгвах по-добре от него на старта и го взимах, но колите вървят равностойно, няма разлика като потеглим, поне на тази къса отсечка.
Поне 6 човека ме питаха след пистата какво съм правил на колата и трябваше да обяснявам, че е сток. Идеята да се пускаме с бат Ники (и неговата е сток), беше да видим има ли осезаема разлика като вървеж между кола с 8 дюзи и такава с 4 (еднакви 280 коня). Та да, колата НЕ е пипана.
И последно да напиша за колата, как се представи и пътуването с нея - натоварена до козирката до горе с куфари, маси, столове, хора и животни. Супърб за мен е един перфектно балансиран автомобил, без еквивалент за цената си в класа си. Баланс, при който всичко работи перфектно в синхрон и доставя удоволствие от шофирането и пътя. Направен точно за такива събития и цели и за да създава хубави спомени и приятни емоции.