Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
проблемът е като се лепне на бронята и застрашава мен и хората вътре, и това защото не доизчакал малко да изпреваря каквото съм тръгнал. Един път някакъв се закачи зад мен надолу след тунела, не изчака 10 сек да се прибера, навря се в бронята ми.
Пуснах го - взе да ми ръкомаха - показах му колко ми пука - той ми показа полицейски буркан, аз пак повторих жеста с ръката. Аз имам свидетели в колата, той буркан - не спря, защото знае, че е нагъл. Пък и не мислех тогава може ли нещо да направи, бях афектиран.
На нас мъжете - ок, оди доди, но ще направи същото на майка с дете, ще се стресира женицата и направи беля.
Тея ще си отпрашат, големите мъже с ***** вместо *****.
Пуснах го - взе да ми ръкомаха - показах му колко ми пука - той ми показа полицейски буркан, аз пак повторих жеста с ръката. Аз имам свидетели в колата, той буркан - не спря, защото знае, че е нагъл. Пък и не мислех тогава може ли нещо да направи, бях афектиран.
На нас мъжете - ок, оди доди, но ще направи същото на майка с дете, ще се стресира женицата и направи беля.
Тея ще си отпрашат, големите мъже с ***** вместо *****.
Последно промяна от Sec8200 на 08.02.2018, 11:32:24, променено общо 1 път.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Хахахахаха, зависи от жената Тоше. Моята ще побеснее и ако не успея да го накаже с Фабията ще ми се обади да ми обясни ако беше със Супърба тоя парцал, какво щеше да го направиТТодоров написа:
Тея ще си отпрашат, големите мъже с путки вместо топки.
-
Sec8200
Срещи в София
и ти си прав, има жени по-смели от мъжете...
Забелязвам тенденция - твоята жена, на Светльо, на Архимандрита...
Все рейсърки са - вероятно и други има
Забелязвам тенденция - твоята жена, на Светльо, на Архимандрита...
Все рейсърки са - вероятно и други има
извини Стуцко за спама ... да повдигнем мнението ти по темата..Stuci написа:Айде във Виктория на Ринга утре след 21.00ч.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Ако пътната обстановка позволява и колата има сила да разтегли мигащия, в 95% от случаите няма да пропусна, особено ако мига нагло. Ако нямам сили за ластик, ще отбия, но пак ще дам газ, за да видим колко е по-бърз ![spiteful [smilie=spiteful.gif]](./images/smilies/spiteful.gif)
ТТодоров написа:извини Стуцко за спама ... да повдигнем мнението ти по темата..Stuci написа:Айде във Виктория на Ринга утре след 21.00ч.
goAPR
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Срещи в София
Никой не казва, че са празни приказки! Или че липсва свидетел. Или че не е било. Но пък к’во те кара да си мислиш, че някой се състезава с теб? Щото ти натискаш ли? Споко, не всеки се напиня на тръстиката. Някои хора си карат просто с 180-200-220 на круз-контрол.Vinci74 написа: На "т'ва писание" и комикс имаше свидетел в Монте Карлото, не говоря празни приказки! В продължение на 3 години карах BMW Е46 Touring, 320d, 136 k.c. (с верига, а не ремък на двигателя) преди да му гръмна турбината близо до Пловдив след час и нещо див драйв с над 170 км/ч и знам къде са слабите места при повечето Баварци. За тях ще обясня по-късно днес, както и защо чичката не можа да ме доближи толкова лесно. Само ще кажа, че не говорим за старт от място на светофара, където може би нямам никакъв шанс, а за т.нар. летящ старт по магистралата, където си бях вече на висока скорост и прилични обороти. Както каза тук Бондо или Боби по-горе: "Няма бивш шофьор на BMW!". Действително ми останаха много лоши навици от моя Баварец.
А, виж, т’ва, че си карал специално бмв 136 коня и верига...не знам - понеже не ги познавам в детайли тези коли, трябва да си правя извода, че пред теб е само Господ и евентуално Шумахер ли? Час и нещо със 170 км/ч - О! Боже! И да вземе да гръмне турбината... Извини ме, но представям си, що за “кола” е била тази “баварка”! Щом знаеш слабите места - трябвало е да предвидиш краха на турбината, но явно тогава още не си ги знаел “слабите места”
А т’ва дето се е пребила турбината след такова каране - малко като “хвалба” и “геройство” ми звучи. Една такава...”гордост!” полъхва от написаното (може и да греша, но...на дали!).
Извинявам се, не те познавам лично, просто репликирам на изказването, което си направил...на човек, който е слязъл от 136 на (ако не греша) 110 коня, но все още е “шофер на баварец, щото бивши няма” - к’вото и да значи т’ва. Явно управляващите такива автомобили са няколко нива над другите на пътя, да не говорим ако не си с премиум автомобил.
Иначе, искренно се забавлявам с тези мнения, както и с онова в което “така си карал, че дилъра на Шкода се е хеащал за дръжките, щото знаеш как се кара”, тъй като...и следва историята с бавареца и лошите навици от неговото шофиране и т.н.
Последно промяна от zloQQ на 08.02.2018, 12:45:58, променено общо 1 път.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- zloQQ
- Обратна връзка:
Срещи в София
Ама той и Миролюбов нали е бивш (пардон, няма бивши, забравих) драйвъри на баварец. Лоши навици има и той, мръсника му с мръсник!!!BlackPearl написа:Миролюбов и той така кара, че дилъра се хвана за дръжките на Кодиака.
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Срещи в София
Малии и аз като се сетя съм имал баварка /e30 320i -125к.с./ . Та ето от къде са ми били навиците на рацер
.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
-
Sec8200
Срещи в София
Vinci74, zloQQ, трябва на Гернана F2F да се обсъди
да се запознаете, опознаете ... колеги сме
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Срещи в София
Става. Просто каквото и да карам обичам да си го настъпвам на пътя, а когато пък караш някоя по-старичка от към години и пробег колица от реномирана марка има повече приключения с нея. Колкото до случая за който говорех с джипчето, човечеца гледаше явно с пренебрежение на Шкодата ми (нали се е качил на Баварската стрела......познато ми е това чувство) и се опита да ме натиска и избутва от пътя. Няма нито да споря с някой, нито да се правя на рали пилот и да доказвам нещо си. Този който е карал Баварец преди Шкодата ще ме разбере за какво говоря, който пък не няма значение. Аз си обичам еднакво Монте Карлото (Фабията де) и покойния Баварец, просто имам различни емоции от двете марки. Това което дава като кеф Бавареца при Шкода го дава само vRS модификацията на Октавията и спирам до тук.ТТодоров написа:Vinci74, zloQQ, трябва на Гернана F2F да се обсъди![]()
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- zloQQ
- Обратна връзка:
Срещи в София
С най-голямо удоволствие
Но “обсъждане” няма смисъл да правим. Аз съм слаба ракия сред професионалисти. Но си признавам, че ще ми е интересно да видя, какво значи “лоши навици от бавареца” и да разбера, какво означава “няма бивш шофьор на бмв”. Щото ако са некви хитринки и полезни похвати в управлението - на драго сърце бих попил полезно инфо и уроци! Винаги има какво да науча!![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Но “обсъждане” няма смисъл да правим. Аз съм слаба ракия сред професионалисти. Но си признавам, че ще ми е интересно да видя, какво значи “лоши навици от бавареца” и да разбера, какво означава “няма бивш шофьор на бмв”. Щото ако са некви хитринки и полезни похвати в управлението - на драго сърце бих попил полезно инфо и уроци! Винаги има какво да науча!
- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка: