RedLine+ - Официален дистрибутор на RacingLine+ тунинг части и софтуер

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

Здравейте, it's me again!

Малко по-малко почнаха да пристигат всички нови продукти, за които бях споменал и ще продължават да пристигат!
Тази седмица наблягам повече на детайлинг категорията и по-скоро на продукти свързани с подръжката. Нямам намерение да се боря да съм поредния онлайн магазин за детайлинг, а по-скоро докато си търсиш downpipe-a да може да си вземеш и препарат за джантите. [smilie=sarcastic.gif]

Вече има няколко продукта в сайта на марките Auto Finesse и GYEON .
И разбира се промо кодове и за двете марки за отстъпка: GYEON_MAYNA , C_FINESSE.

Изображение

Изображение

Само да отбележа, че при интерес, това че даден продукт още не е добавен в сайта не означава,че не може да бъде поръчан. Малко бавно се случват нещата тъй като съм само аз и не се занимавам все още fulltime с това.

Поздрави и успешна седмица!
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Задължително ще поръчвам!
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Здравейте, колеги!

Тези дни нямах много свободно време и затова реших малко да подредя продуктите на RacingLine, които имам налични и да освободя място и за тези, които очаквам да пристигнат ( и да направя няколко снимки, разбира се )!

НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ ДО МОМЕНТА: ( или поне най-много запитвания имам за него и най-трудно се доставя )
RacingLine Air Filter Cleaning Kit – комплект за пълна поддръжка на памучните въздушни филтри от R600 Air Intake.

Изображение

А ето го и главния виновник за този кит ( седи вътре на хладно в кутията си ): RacingLine R600 Intake – най-популярният intake за MQB платформа.
Изображение

Един студен интеркулер за EA888 Gen.4:
Изображение

Няколко комплекта RacingLine PDM Flash toolkit-a:
Изображение

Поредните благинки за турбо-то: Turbo Muffler Delete, Inlet Elbow за Garrett и Continental турбо:
Изображение

Изображение

Изображение

И грижа за външния вид от Auto Finesse:

Total – универсален APC за почистване на интериорни повърхности – текстил, пластмаса, табло.
Avalanche – снежен pre-wash с цитрусова формула, който разтваря мръсотията преди основното миене.
Reactive – активен почистващ препарат за джанти с ефект „кървене на желязото“.
Glisten – wet coat за бърза защита и блясък само с едно пръскане след измиване.
Lather – мек, pH неутрален шампоан, безопасен за всички видове покрития и защити.

Изображение

Поздрави и приятен уикенд на всички!
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

neshtoZabavno написа: 25.07.2025, 13:09:29 RacingLine Air Filter Cleaning Kit
Чудесно, няма да го викам вече през GGBG от Англия, защото тия нямат право да го пращат от там директно, заради регулации.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Поредният ъпдейт от RacingLine за всички с най-новите брички с EA888 Gen.4, които все още са заключени и не може да се пипа ( не пип,че бум,че пляс )!

Официално, днеска (някъде между чай и бисквита на пресконференция в Milton Keynes) от RacingLine пуснаха на пазара PCM модул, който поддържа най-новите VW, Audi, Cupra и нашата любима марка Skoda ( само за масони ) 2.0 TSI модели от 2024+ насам — тези с EA888 Gen.4, които досега бяха заключени като банков сейф. Все още си остават заключени, но пък хубавата новина е,че когато някой слънчев ден бъдат "хакнати" ще може безплатно да се премине директно към Stage 1 без да се доплаща.

Моделите, на които пасва като у дома си:

Continental turbo:
  • VW Golf 8.5 GTI Clubsport 2024+
  • VW Golf 8.5 R 2024+
  • Audi S3 8Y.5 2024+
  • Cupra Leon IV 300ps (facelift) 2024+
  • Cupra Leon IV Estate 4Drive 333ps (facelift) 2024+
  • Cupra Formentor 333ps (facelift) 2024+
Garrett turbo:
  • VW Golf 8.5 GTI 2024+
  • VW Tiguan III 2.0 TSI 265ps 2025+
  • VW Tayron 2.0 TSI 265ps 2025+
  • Audi A3 2.0 TSI 8Y.5 2024+
  • Cupra Formentor 265ps (facelift) 2024+
  • SEAT Terramar 2.0 TSI 265ps 2025+
  • Skoda Octavia vRS IV.5 2.0 TSI 265ps NX 2025+
  • Skoda Superb IV 2.0 TSI 265ps B9 3Y 2024+
Ако някой има интерес както винаги може да ги разгледа на сайта: REDLINEPLUSBG.COM

В момента всички PCM модули са намалени, включително и за дизелите ЕА288 2.0 TDI -115к.с., 150к.с., 200к.с.!

Изображение

Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Тази седмица зарадвах няколко човека с по-дребни неща от RacingLine, едно от които според мен може да свърши много добра работа и на баща ми като вари ракията ( чучурчето за източване на маслоуловителя ). [smilie=sarcastic.gif]

Изображение

Резервни филтри за охладителя на масло:

Изображение

И от всичко най-доволна беше малката,че имаше нови кутии, с които да може да си построи кула за нейните приятели!

Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Минавам да забърша прахта по темата и да споделя с какви неща успях да зарадвам няколко човека последните няколко седмици, включително и от форума!

Но преди всичко да вметна,че скоро в магазина ще могат да се поръчват продукти от нови марки като: SACHS Performance и TTE ( The Turbo Engineers ).

Надявам се в най-скоро време да видим един форумен Superb 4 с EA888.4 2.0 TSI 265кс, който за момента е със заключен двигател, но това по никакъв начин не означава,че не може да му се добавят няколко кончета отгоре с RacingLine PDM за EA888.4 2024+.

Изображение

Една чисто нова Cupra Ateca се сдоби с RacingLine Air Intake R600 и турбо тръби за Continental толкова бързо, че дори не успях да ги снимам за последно преди да заминат.

И не на последно място, VW Golf MK7 GTD от 2020-та с двигател 2.0 TDI 184кс се сдоби с RacingLine Cold Air Intake за ЕА288. Може да е дизел, но и то душа носи! А душата иска повече въздух!

Изображение

И една снимка от операционната ( благодарение на гордия собственик на този GTD ):

Изображение

Засега това е от мен.
Поздрави!
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Нещо ново от RacingLine!
Буквално 10мин след като поръчах новите зимни джанти получих имейл от RacingLine за нов модел, който ще пуснат днеска ( и за себе си честно казано съжалявах ).

RacingLine VWR R-06 18x8.5
- Тегло: 9,9кг
- Цветове: 3 засега - Gloss Gunmetal Grey, Gloss Black и Gloss Silver (аз лично се надявам да пуснат и бронзов цвят).
- 18-ки 8.5J ET44 с 5x112
- Пасва на всички модели от платформите MQB, MQB EVO и A5.

Линк: VWR R-06

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Нова бомба от RacingLine!

Система за улавяне на масло за EA888 Gen.4 двигатели MQB EVO.

Изображение

Какво включва целия комплект:
  • Подменяща PCV вентилационна плоча
  • Преградна вентилационна капачка
  • Вентилационен маркуч от капачката до уловителя на масло
  • Преграден уловител на масло
  • Връщащ вентилационен маркуч от уловителя на масло към всмукателния тракт
  • Измервателна пръчка за уловителя на масло
  • Дренажна тапа на уловителя на масло
  • PCV соленоиден вентилационен маркуч и адаптер
  • Комплект за закрепване, съдържащ всички необходими болтове, шайби и гумени О-пръстени.
Комплектът идва с подменяща PCV плоча, което осигурява лесен и чист монтаж без нужда от допълнителни модификации.Вътрешна филтрираща система от пяна и прегради, които осигуряват максимално улавяне и филтриране на маслените пари от всмукателния тракт.
Също така, комплектът включва интегрирана назъбена измервателна пръчка, която позволява бърза проверка на нивото на течността по време на сервизните интервали.Маслопроводите са с найлонова външна оплетка, подсилена с вътрешна стоманена плетка, гарантираща максимална устойчивост на налягане и температура.Самият уловител с голям капацитет е изработен от 6061-T6 алуминиев блок, осигуряващ издръжливост и ефективно отделяне на маслените и водните пари от всмукателния тракт.
Както винаги, всички фитинги на RacingLine са ръчно полирани преди анодиране - за идеален завършек и защита от повреди и надрасквания при монтаж.

И разбира се пасва на всички EA888 Gen4 двигатели:
  • VW Golf 8 & 8.5 GTI 2020+
  • VW Golf 8 & 8.5 GTI Clubsport 2020+
  • VW Golf 8 & 8.5 R 2020+
  • VW Arteon 2.0 TSI EA888.4 2020+
  • VW Arteon R 2.0 TSI 320ps 2020+
  • VW T-Roc R 2.0 TSI EA888.4 2021+
  • VW Tiguan II 2.0 TSI 245ps 2021+
  • VW Tiguan II R 2.0 TSI 320ps 2020+
  • Audi S3 8Y & 8Y.2 2020+
  • Audi A3 2.0 TSI 8Y & 8Y.2 2020+
  • Audi TTS 2.0 TFSI 8S 320ps (EA888.4) 2021+
  • Audi TT 45 TFSI 8S 245ps (EA888.4) 2021+
  • Audi SQ2 (facelift EA888.4) 2021+
  • Cupra Leon 4 & 4.5 300 TSI FW 2020+
  • Cupra Leon 4 & 4.5 245 TSI FW 2020+
  • Cupra Ateca 300ps (EA888.4) 2021+
  • Cupra Formentor 310ps 2020+
  • Cupra Formentor 245ps 2020+
  • SEAT Tarraco 2.0 TSI 245ps 2021+
  • Skoda Octavia 4 & 4.5 vRS 2.0 TSI 245ps NX 2020+
  • Skoda Superb III 3V 2.0 TSI (facelift EA888.4) 2021+
  • Skoda Kodiaq vRS 2.0 TSI 245ps (EA888.4) 2021+
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Здравейте,

Исках да споделя официално една новина.
RedLine+ е официален дистрибутор на Scorpion RedPower Exhausts за България ( засега единствен )!

За тези, които не са запознати - Scorpion са британска марка (базирани в Дарбишър, ако трябва да сме точни) и са в бизнеса от 1992 г. Те са едно от големите имена в производството на спортни ауспуси както за автомобили, така и за мотоциклети. Всичко се проектира и произвежда при тях в UK, като акцентът винаги е бил върху качеството на изработката (TIG заварки, топ материали) и реалното повишаване на производителността, а не само върху "дрънченето".

Какво предлагат Scorpion RedPower?
За автомобили:
  • CAT/GPF/OPF-back системи
  • Downpipes (със спортен катализатор / decat)
  • Различни накрайници: карбон, керамични, полирани ( Ascari , Daytona, Indiy и т.н. )
Имат също така голяма гама от продукти за мотоциклети. Нищо,че този тип продукти няма да могат да се намерят в сайта, все пак може да се поръчат при интерес.

Конкретно за Skoda, Scorpion предлагат продукти единствено за Octavia 03 RS засега. "Ръчкам" ги да разработят и за по-големия батко 04 RS!

При въпроси съм на среща!
Нури

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

Аз карах предишния стейдж с техен пайп със спортен кат.
Добра изработка и качество.
Доволен съм
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Тъй като един от най-големите модерни български празници "ЧернияT ПетъК" наближава, а някои от производителите, които предлагам в RedLine+ вече официално споделиха за техните отстъпки, редно е да не го пазя в тайна и аз!

Официално откривам сезона на промоциите:

+ RacingLine PDM (Power Delivery Module) -10% отстъпка
+ RacingLine PCM (Power Control Module) -10% отстъпка
+ RacingLine OEM+ ( Tuning Software ) -20% отстъпка
+ Milltek Изпускателни Системи § Даунпайпове -20% отстъпка
+ Auto Finesse -20% отстъпка на всички налични продукти

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Намаленията покрай черния петък продължават с поредната доза промоции от RacingLine!
-10% отстъпка на всички части, а за най-любимите продукти -15%!
  • RacingLine R600 Всмукателна Система: -15%
  • RacingLine Всички Алуминиеви Джанти: -15%
  • RacingLine Запалителни Бобини: -15%
  • RacingLine турбо пътища и muffler delete: -15%
  • RacingLine Комплект за конверсия на шпилки и гайки: -15%
  • RacingLine Спортни Понижаващи Пружини: -15%
  • RacingLine Система за Улавяне на Масло (Oil Catch Can): -15%
  • RacingLine Задни Карбонови Разпънки: -15%
Изображение
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Малко късно включване от мен за новата година, но по-добре късно отколкото никога!

Първо и най-важно, пожелавам на всички да са живи и здрави!
Второ на следващите избори излезте и ГЛАСУВАЙТЕ независимо за кой!
И трето искам да кажа едно благодаря за всички, които ми се довериха по един или друг начин и избраха да закупят част или софтуер на RacingLine през мен / RedLine+. Ако кажа,че го правя за Вас ще съм излъгал. Честно казано го правя за себе си, с единствената цел да се развивам в това, което ми е интересно на мен и да научавам нови и нови неща. Има доста хора, които знаят много повече от мен и най-вероятно винаги ще е така и съм благодарен,че имам възможноста да се уча от хората, с които се срещам и запознавам покрай автомобилите! Това за мен е най-важното ( след семейството разбира се )!

И като приключим с лирическото отклонение, искам да споделя и последната новина от Milton Keynes, Great Britain. А именно RacingLine TCU Мехатроник Модул DSG DQ381 G2 2022+ (401 Bootloader ).

Изображение

За тези, които не знаят при автомобили след 2022+ година, които са с автоматична скоростна кутия DQ381 G2 тя до ден днешен не е отключена. Засега единствената компания, която го е направила е TVS, а други като Unitronic предлагат заманя със отключен мехатроник, след което може да се ремапне с TCU софтуер.

И RacingLine са в играта разбира се!
С този продукт RacingLine заменят фабрибния заключен 401 bootloader с оригинален Bosch версия 301, която позволява ремапване на кутята през OBD.
Това разбира се означава, че трябва да се смени мехатроника с този на RacingLine, но в цената на мехатроника е включен и цената за ремап на скоростната кутия.

Защо е важен ремапа на кутията?
Това не мисля,че има нужда изобщо да го споменавам и обяснявам конкретно в този форум, но ако някой го интересува нещо конкретно винаги съм на среща да помогна с каквото мога!

Засега това е от мен!

Поздрави и благодаря за отделеното време!
Нури
Изображение

Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Малко спам с няколко от интересните продукти, които не забравих да снимам преди да изпратя тази седмица.

- KW Suspension V1 регулируемо окачване за Volkswagen Golf MK7 1.6 TDI 2016г.
- Пореден RacingLine PCM този път за Skoda Superb 3V.5 2024 2.0 TSI EA888 Gen 4 280кс.
- RacingLine Oil Catch Can ( Маслоуловител ) за EA888 Gen4 за Cupra Formentor 300кс ( с RacingLine OEM+ Stage 3 ).
- RacingLine Запалителни Бобини за 2.0 TSI / 2.5 TSI / 3.0 V6T / 2.9 V6TT / 4.0 V8TT

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Благодаря за отделеното време!

Поздрави,
Нури
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”