Škoda Octavia 4 RS TSI - andreev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
shpeki
Пита ли през каква стъпка е кантара?
пс Снимай отпред цялата кола за да се види как стои емблемата.
пс Снимай отпред цялата кола за да се види как стои емблемата.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Не, не съм питал през каква стъпка е
А снимки ще кача друг път, че някаква котка пак е влизала долу и се е разхождала и всичко беше в стъпки. Вече яко почна да ми писва с тези котки и ще си я държа в другия гараж, който пък е на другия край на града![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
А снимки ще кача друг път, че някаква котка пак е влизала долу и се е разхождала и всичко беше в стъпки. Вече яко почна да ми писва с тези котки и ще си я държа в другия гараж, който пък е на другия край на града
-
shpeki
Милите котенца, искали да стъпят на хубаво.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- andreev
Пффф, да, миналото лято се сещам - измих я, че на другия ден на кръщене, слизам сутринта и какво да видя - котешки кючеци по капака и тавана, после се пускали и по пързалката (предното и задното стъкло) - супер
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
- andreev
Такааа….пак проблем. След като пристигна дифузьорът на Макстън, от няколко места все ми обещаваха, че ще го сложат и нищо, 2 месеца го търкалям в колата. Миналата седмица намерих най-накрая един бояджийски сервиз - Амарант( между другото момчетата много точни, веднага се заеха със задачата) , НО……в инструкциите на Макстън пише “много лесно поставяне, дори не е нужно махане на броня и т.н. Познайте….разглобиха отзад цялата кола и НЕ ПАСВА, ако не се махне моят си дифузьор - от едната страна една педя луфт, ако се махне моят пасва, но накрайниците няма как да се захванат (те се захващат за дифузьора)…..НАКРАЯ ще го засиля в казана т’ва парче пластмаса
Сега не знам дифузьорът ли крив, ние ли нещо не можахме да го нагласим, но от това което видях и аз, без да се махне старият ( както пише) никакъв шанс

Сега не знам дифузьорът ли крив, ние ли нещо не можахме да го нагласим, но от това което видях и аз, без да се махне старият ( както пише) никакъв шанс

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Тоест от производителя подават грешна информация? Много ми е странно това, все пак са някакво име, не са гаражна марка?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- andreev
Нямам представа, писах си с едно момче, който има сложен, той каза, че бронята не се маха, само дифузьора, но така и не можа да ми обясни накрайниците къде се захващат после…
-
pepi
- Гараж: Octavia
Има едни спрейове, които ги отблъскват. Пръскаш около колата. Безвредни са за животните и миризмата не е чак толкова лоша и химическа. На основата на етерични масла са. Втори такъв купувам, 12 лв е.andreev написа: 15.05.2022, 00:24:00 Пффф, да, миналото лято се сещам - измих я, че на другия ден на кръщене, слизам сутринта и какво да видя - котешки кючеци по капака и тавана, после се пускали и по пързалката (предното и задното стъкло) - супер![]()
![]()
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Я сподели кви са тия спрейове, че имам две котки, дето много обичат да стъпват по колите и мотора... Обичам ги гадините, ама като измия Кралицата и я видя после със стъпки умирам. На мотора пък седалката.... Пъпа им сякаш хвърлен там.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Да не са ползвали майка им за материал?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не си се сблъсквал до сега . Така е с тунинг частите. Трябва уйдордисване ,напасване,изолирбанд...и пак не става както искаш понякога (често).andreev написа: 04.06.2022, 12:50:52 Такааа….пак проблем. След като пристигна дифузьорът на Макстън, от няколко места все ми обещаваха, че ще го сложат и нищо, 2 месеца го търкалям в колата. Миналата седмица намерих най-накрая един бояджийски сервиз - Амарант( между другото момчетата много точни, веднага се заеха със задачата) , НО……в инструкциите на Макстън пише “много лесно поставяне, дори не е нужно махане на броня и т.н. Познайте….разглобиха отзад цялата кола и НЕ ПАСВА, ако не се махне моят си дифузьор - от едната страна една педя луфт, ако се махне моят пасва, но накрайниците няма как да се захванат (те се захващат за дифузьора)…..НАКРАЯ ще го засиля в казана т’ва парче пластмаса
Сега не знам дифузьорът ли крив, ние ли нещо не можахме да го нагласим, но от това което видях и аз, без да се махне старият ( както пише) никакъв шанс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Интересни инструкции имат тази фирма за парите, които търсят. Пробвахте ли по тая схема да го сложите:

Инак Стъпка 1 от ръководството за Октавия дифузьора си пише, че старият ти се маха задължително.
Да не би да имат различни накрайници в различните пазари тоя RS, зависимост от еко шитните?

Инак Стъпка 1 от ръководството за Октавия дифузьора си пише, че старият ти се маха задължително.
Да не би да имат различни накрайници в различните пазари тоя RS, зависимост от еко шитните?
На морето колите са най-бързи!
- andreev
В случая ще се окажа, че ние нещо не правим като хората, няколко човека вече ми писаха - проблемът е в накрайниците, там бъркаме…
Гледах клипове на О3, там изобщо не се свалят, по друг начин изглеждат захванати![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Гледах клипове на О3, там изобщо не се свалят, по друг начин изглеждат захванати
-
shpeki
Само малко поправка, така е с некачествените тунинг части. Не мога да кажа за октавията кои са качествени защото не съм се интерсувал но колегата трябва да си комуникира с продавача за подобно проблеми. В крайна сметка се случва да пратят част която е за друга кола.bega4kata написа: 04.06.2022, 21:55:44 Така е с тунинг частите. Трябва уйдордисване ,напасване,изолирбанд...и пак не става както искаш понякога (често).
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
shpeki, не те познавам колко опит имаш в монтиране на тунинг части,но повярвай ми,аз имам голям! Няма тунинг част,която да пасне катко на фирмата оем ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE