Единадесети Национален Събор - 26.06-28.06.2026г. Соколски Манастир гр. Габрово- ПРОГРАМА

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Единадесети Национален Събор - 26.06-28.06.2026г. Соколски Манастир гр. Габрово- ПРОГРАМА

Мнение от Цецо75 »

Rangel написа: 23.06.2026, 09:34:49повече ме е яд
И мен ме е яд, децата дваж повече ги е яд....

Ама от всички уикенди в календара, баш тоя ни дадоха от манастира. Вече го бях букнал и обещал и други хора съм организирал... нямаше как да го откажа :(
Бееееее.....
AUTOCOMPLEX RS

Škoda Фен²

Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
Обратна връзка:

Мнение от AUTOCOMPLEX RS »

Не ви чувам има ли събораджии . [smilie=yahoo.gif]
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: ***
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Няма [smilie=sarcastic.gif]

Аз ще пропусна тази година.

Че опцията ми стана само за Събота през деня , а май не е удобно така [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Да анонсираме , че в събота на поляната след 12 часа ще бъдат налични 2 автомобила за тест драйв, предоставени отново от нашите партньори от Еуратек.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Остана малко време, след Събора, ще обсъдим какво може да се промени за догодина. Относно помоща на поляната всеки е добре дошъл и винаги може да се намери какво да свърши. Аз също искам да споделя, защото от страни изглежда много лесно, но за да е така няколко човека го отнасяме 3 дни.
Мене най-много ме дразни, че при обявена програма за игри и събития половината изобщо не се съобразяват с това. Оттам всичко закъснява и се протака във времето. И аз искам да си направя скара и да седна в 8 на масата ама не става.

Ще помоля всички присъстващи да се опитат да спазят програмата, който има желание да се включи в игрите да е на оказаните места в точното време. Тази година ми се иска да не ви викаме като падари за да може всичко да върви по план.

Със здраве 1поп
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Стига с тази дискусия за организацията. Нека се порадваме на събора и да се видим. Все пак е веднъж в годината. За другата година ще се постараем да коригираме доста неща. Като се видим на живо ще обсъдим.
[smilie=beach.gif]
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: ***
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

uboy написа: 24.06.2026, 12:13:06 Стига с тази дискусия за организацията.
Подкрепям........

Абсолютно всички, включително и аз самият, не сме предложили абсолютно нищо.
Темата е от Февруари.
Всеки един от нас можеше отдавна да попита и да предложи каквото му е на сърце и да се обсъди.
При финализирана програма е много лесно...... да даваме акъл и да се претендира.

Иначе децата се кефят основно на колите, това е ясно.
Скоро имах много приятна сбирка със съфорумници и имаше 5-6 деца.
Решихме да запалим Поршето в гаража, студен старт.Няма да ви казвам какъв емоционален припадък стана, скачане , викане, обаче най-голямото "дете" даваше сауд чек в колата [smilie=sarcastic.gif]
И така.

Това е най-силно семейно ориентираният Форум в БГ и хората правят съборите и срещите, такива каквито са, но нека не забравяме, че сме и автомобилен такъв.
Дали ни е време за Събор на Писта, може да покаже една анкета мисля.Или някакъв комплекс с открит басейн за истински релакс лятото, който може да ни поеме и така.Да се минимизира хамалуването на една шепа хора ,които каталясват всяка година.
Всички големи форуми са го правили.

Реално имаме:

Зимна среща - ски, ядене и пиене
Пчелина среща - барбекю и пиене
Национален Събор - Барбекю и пиене
Есенна среща - пак така
Регионални вечери Пловдив/София/Бургас основно и пак сме по масите.

И реално, ако се замислим, 90% от времето всеки прекарва с хора, с които се събира и извън организираните мероприятия.

Аз съм доволен и то много, защото много ценни хора има тук, в това общество и съм изградил страхотни отношения и познанства, покрай тези събирания, но, може би, има нужда от някакви промени, които може да се обсъдят и предложат на Мариците.

Поздрави на всички :)
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
andreev

Škoda Racer

Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3

Мнение от andreev »

ЦецоNOL написа: 24.06.2026, 12:39:18 Дали ни е време за Събор на Писта, може да покаже една анкета мисля.Или някакъв комплекс с открит басейн за истински релакс лятото, който може да ни поеме и така.Да се минимизира хамалуването на една шепа хора ,които каталясват всяка година.
Всички големи форуми са го правили.
Много “за” такова нещо.
Поради една или друга причина и аз няма да присъствам тази година, но не е заради това, че няма да има писта примерно, аз идвам да се видя с хората и ме е яд, че няма да присъствам тази година.
Занапред, ако има мнозинство може да се измисли нещо като идеята на Цецо [smilie=kiss3.gif] наздраве
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

BlackPearl написа: 22.06.2026, 23:50:55 Сами? Ти па за ква писта говориш???
Шкода нямаш, а като иваше-то не бяха молби, то увещания- голяма мъка-да се пуснеш беше!
Стига бе. Ще се пусна с каквото имам. Трактор, мрактор... толкова.
Не съм бил учасвал. На кого казваха "Краля" на Междене?? :)
Аз, ако става въпрос не ме кефи и да ям на поляната, не съм много по тези работи. Предпочитам при Тишката в Хитър Петър да хапна. Не да мъкна чинии и да се чудя къде да измия краставиците. Както и да е това е друга тема.
Но въпреки това идвам да се видим, да побъбрим и т.н.
Имам си приятелчета които държа да видя.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
SeVo

Škoda Фен²

Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce

Мнение от SeVo »

Изображение
Най-нетърпеливите дойдоха! [smilie=yahoo.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

SeVo написа: 24.06.2026, 14:48:07 Изображение
Най-нетърпеливите дойдоха! [smilie=yahoo.gif]
И най сериозните :)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Bear

Шкода Новак

Мнение от Bear »

Чест и почитания за тази супер инициатива! Като нов член на форума съм възхитен от нея. Казвам го, идвайки от друг форум, да не казвам на коя марка, дето са доста назад и идейно и организационно и ..."човешки". Както и да е, вие изглежда сте на светлинни години напред.
Бих искал да дойда и аз със семейството ми - малкият (не толкова малък е на 11), но малко се притеснявам, че с нищо не съм допринесъл и се включвам много късно. Едва ли ще можем да изкараме от началото до края, няма и как да си взема свободен ден, предвид че късно виждам тази информация. Иначе, дори да няма писта, идеите ви са супер - за разчупена програма с разнообразни занимания, така че и домочадието да се забавлява и да е доволно, пък и да не изглежда като някакво "затворено общество" :) . Още веднъж адмирации на организаторите! Приятно изкарване! Ще се видим, може би наесен.
Последно промяна от Bear на 24.06.2026, 16:00:20, променено общо 1 път.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Идвай с детето и не го мисли :)
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Bear написа: 24.06.2026, 15:58:35 Бих искал да дойда и аз със семейството ми - малкият (не толкова малък е на 11), но малко се притеснявам, че с нищо не съм допринесъл и се включвам много късно. Едва ли ще можем да изкараме от началото до края, няма и как да си взема свободен ден, предвид че късно виждам тази информация.
Всеки така почва. Идва за малко- притеснявайки се. Има хора които отговарят за приобщаването на колегите- да ги разчупят! [smilie=sarcastic.gif]
Няма да се притесняваш. Деца има бол 50бр. + . Идваш, гледаш и тн. ако ти хареса - повтаряш. Ако не- здраве!
Допринася се - с присъствие , позитивно настроение и желание.
Аз съм го казвал (с извинение): Ако си наборсучен, асоциален и без желание- каквото и да правят колегите- явно не е твоето. Имало е такива хора които идват за 2-3 часа и си тръгват. (После сигурно викат- то супер тъпо, няма повторя! Тяхно право). Имало е хора дето са идвали- 5 човека го приобщават, говорят, търсят тема на разговор да е интересна (освен Шкода), да се "закачи" грубо човека- да разчупи! Няма и няма! Има и такива- нормални неща!
Дойде ли човек с позитивизъм и настроение- 90% от тях при възможност повтарят!

Това, че си чешем езиците и дискутираме- няма нищо лошо (за това оставих темата отворена даже, а като цяло я заключвам други години).
Напротив- всяка година след Събора се пуска тема с критики и предложения.
Няма как да се угоди на нагласата и настроенията на всички.
Едни деца идват за дърпане на въже. Други деца с техните- за футбола и тн. Трети иска писта- не го бърка дали ще вали или ще е 40гр. горе. (примерно).
В дадени моменти няма как да са доволни всички. Дори и по независещи обствоятелства- дали ще вали, дали ще пече....

Относно идването за кратко или само Събота за определена игра/писта / програма!
Аз с Цеко съм говорил по тази тема (след Мариците)- той ми знае позицията. И тя се отнася ОТ МЕН, към старите и дейни колеги във форума- да кажем някакво ядро, ползващо се с авторитет! Или към такива - които после имат много изисквания. (Но това съм подчертал, че е моя позиция , от моя гледна точка).
Никой не можем да заставя/им, кога да дойде и за колко да дойде. [smilie=beach.gif]
Има хора- които са се вдигали Събота, идват, виждат се с колегите- бъбрят по 1-2часа, ужавават макар и за малко мероприятието и си тръгват! Супер!
Аз с това ПРОБЛЕМ нямам!!!
Бих имал проблем(като отношение лично към мен съм написал), ако примерно @Morkova го направи( дето се познаваме от 15години) , а след това отиде си легне вкъщи,или да отиде на басейн него уикенд, като по този начин би омаловажил труда на колегите и близките си приятели!!!
Изображение
Аватар
Nikolaycenov

Škoda Фен²

Гараж: .
'18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс

'22 Skoda Enyaq Fouders Edition iV80
Обратна връзка:

Мнение от Nikolaycenov »

Изображение
В Лидл има барбекюта
Заключено

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”