И мен ме е яд, децата дваж повече ги е яд....
Ама от всички уикенди в календара, баш тоя ни дадоха от манастира. Вече го бях букнал и обещал и други хора съм организирал... нямаше как да го откажа
И мен ме е яд, децата дваж повече ги е яд....

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Подкрепям........

Много “за” такова нещо.ЦецоNOL написа: 24.06.2026, 12:39:18 Дали ни е време за Събор на Писта, може да покаже една анкета мисля.Или някакъв комплекс с открит басейн за истински релакс лятото, който може да ни поеме и така.Да се минимизира хамалуването на една шепа хора ,които каталясват всяка година.
Всички големи форуми са го правили.

Стига бе. Ще се пусна с каквото имам. Трактор, мрактор... толкова.BlackPearl написа: 22.06.2026, 23:50:55 Сами? Ти па за ква писта говориш???
Шкода нямаш, а като иваше-то не бяха молби, то увещания- голяма мъка-да се пуснеш беше!

И най сериозните

Всеки така почва. Идва за малко- притеснявайки се. Има хора които отговарят за приобщаването на колегите- да ги разчупят!Bear написа: 24.06.2026, 15:58:35 Бих искал да дойда и аз със семейството ми - малкият (не толкова малък е на 11), но малко се притеснявам, че с нищо не съм допринесъл и се включвам много късно. Едва ли ще можем да изкараме от началото до края, няма и как да си взема свободен ден, предвид че късно виждам тази информация.