Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Пътува
Викнал съм помпа от RS3 която е с бутало 25.4мм а мойта ОЕМ-ската е 23.8мм
Съответно ще я сменим,и ще “засилим” софтуерно сервото да надува повече.
Едва когато съм доволен от педала,ще направя и реална замерка при спиране 100-0 при студени,топли и да речем на 5-то и 10-то спиране
Никой не познавам от форума, ама така да ви се кефа на ентусиазма, последователността и пламъка, с които творите!
ПП: новите тупалки припадат ли по светофарите (където нямате ремонти ..) ?
Последно промяна от istoyanov на 27.11.2022, 21:42:19, променено общо 1 път.
Просто колата на пръв поглед изглежда буркановоз , което не е така, в този случай и би трябвало новите заводски засилени (тупалки) да се пулят (припадат). Ся ?
Сега разбрах, но колата в момента така е направена ,че и да не разбираш от коли ,като я видиш си личи ,че ще върви. На всеки светофар го тормозят Моята повече отговаря на твоето писание
Изпуснал съм ъпдейта с клъбспорт дисковете.. а те мнооого красиви! Браво! DBAа при кой замина?
Браво и за новите играчки! Любопитно е това с помпата, ще споделиш мнение.
@MHlebarov,
DBA-то замина при мой познат.Всъщност ги купи преди да ги сваля от колата
Помпата ще има ефект,но аз ше засиля и сервото така,че резултата ще е съвкупност.
@peyopetrishki,
Пеяк тя се кара ве…. От как е в мен има 70к км за 2 години,а откакто е с 38-цата 30к.
Хем се кара,хем държи на яко бой.